Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA CJEPIVO

Nevena Rendeli Vejzović se pohvalila da se cijepila pa ju napali: ' Nedostaje vam morala i može vas biti sram!'

Foto: Instagram
1/10
21.04.2021.
u 15:17

Nasmijana voditeljica na društvenm mrežama se našalila uz fotografiju nakon što je primila cjepivo.

TV voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović (39) putem društvenih mreža otkrila je da se odazvala cijepljenju na Velesajmu.

- Čipirana - napisala je kratko na Instagram priči na fotografiji na kojoj nosi medicinsku masku, a potom doživjela napade od pratiteljice, što je isto objavila u dodatnoj Instagram priči.

Foto: Instagram screenshot

- Preko koje veze? A ja još uvijek nisam, zamislite, cijepljena i zatražila još 9.12.2020., a pripadam u rizičnu skupinu. Nedostaje Vam morala i može Vas biti sram! Barem se suzdržite i na društvenim mrežama hvaliti da ste se cijepili. Mi ostajemo doma i čekamo cijepljenje - poručila je ljutito pratiteljica, a Nevena je objasnila kako se cijepila potpuno redovnim putem.

Foto: Instagram screenshot

- Jučer sam poslala mail doktorici, danas naručena na Velesajam. Čekala sat vremena sa svima ostalima u redu - pojasnila je nakon žestokog komentara voditeljica oja se prošle godine odlučila na odlazak s HRT-a gdje je bila dugogodišnja zaposlenica.

Poslije toga, stigao je još jedan komentar.

- Omg. Ja isto nazvala u utorak doktora, zapisao me, u petak cijepljena. Sve prošli tjedan. Imam 38 godina i nisam se cjepila prek' veze. 100 ljudi 100 ćudi. Ne sekiraj se. Btw super izgledaš - napisali su joj.

Foto: Instagram screenshot

Nakon što je napustila HRT početkom 2020. godine, okrenula se privatnom biznisu i organizaciji događaja, ali zbog pandemije je sve moralo pričekati realizaciju.

Nevena se zato vratila pred kamere, a svakog petka od 20 sati možemo je gledati u njezinu talk-showu na webu i Facebooku Miss7. – S Miss7 sam prvo dogovorila da jednom mjesečno pišem kolumnu. Kako je kolumna bila odlično čitana, dogovorili smo se i da pokušam s kućnim talk-showom u kojem neobvezno razgovaram s poznatim osobama – kazala nam je Nevena, koja sve radi sama. Voditeljica je, realizatorica i producentica svoje emisije.

– Prvu emisiju, s Barbarom Kolar, radila sam s ručnikom na glavi, baš kao što bih je i dočekala da je došla k meni doma. I njoj je odgovaralo da se ne mora dotjerivati i šminkati. Sve je spontano i opušteno, a to se moglo i vidjeti kada su na kraju emisije u sobu ušle moje kćeri, jer je suprug koji ih je čuvao u drugoj prostoriji mislio da je emisija gotova – sa smiješkom je rekla Nevena. – Najbolje od svega mi je da sve radim u dogovoru s ekipom Miss7 s kojom se dosad uopće nisam vidjela, a sve se dogovaramo kao po špagi – istaknula je Rendeli.

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom

Komentara 28

VL
_________
21:23 21.04.2021.

Bravo, neka si se ti cijepila. Bolje ti nego ja.

MK
mksdk
19:06 21.04.2021.

Napadaju je njeni.

AN
Anezka
17:41 21.04.2021.

Ona je valjda htjela poručiti kako ona, eto, vjeruje u cjepiva i ako se ona ne boji, onda mogu i drugi. Nije niti skužila kako je to ispalo 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije