Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan oproštaj

Posljednje zbogom! Supruga Sena neutješno plakala uz Bogdanovićev lijes

Sprovod Aleksandra Bogdanovića
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/25
30.12.2019.
u 14:45

Članovi obitelji, brojni prijatelji i kolege danas su na Novom groblju u Novom Sadu oprostili od Aleksandra Bogdanovića, osječkog glumca koji je preminuo od posljedica prometne nesreće.

Osječki glumac Aleksandar Bogdanović (45), koji je preminuo na sam Božić od posljedica prometne nesreće, pokopan je danas na groblju u Novom Sadu. Položen je u obiteljsku grobnicu gdje je prije točno godinu dana na posljednji počinak ispraćen i njegov otac.

Neutješne su bile njegove kćeri iz prvog braka Una i Mia, sestre, majka, supruga Sena, brojni prijatelji i kolege, kako iz Hrvatske, tako i Srbije, koji su se okupili na novosadskom groblju.

Sprovod Aleksandra Bogdanovića
1/25

-  Dragi moj Aco, ovo nije moje posljednje zbogom, nego moje veliko hvala. Hvala za svaki puta kada si mi čuvao leđa i bez zadrške mi pomogao i pružio ruku, za sve tvoje osmjehe, šale, prijateljske zagrljaje, hvala ti za naše priče i našu šutnju. Hvala ti za svaki put kada si preda mnom spustio svoje jake zidove, skinuo šminku i dopustio da te vidim onakvog kakav jesi - zaigran, veseli dječak i nježni, nebrušeni dijamant - oprostio se, u suzama, glumac Vladimir Tintor od svog, kako je rekao, najboljeg prijatelja.

Na Aleksandra Bogdanovića automobilom je "na zebri", pred njegovom zgradom, naletio Branislav Smiljanić (22), koji nikada nije položio vozački ispit. Udario ga je i pobjegao s troje prijatelja u kobnoj Kiji Sorento, ostavio ga je na cesti.

Omiljeni glumac, kako u osječkom HNK, tako i u javnosti, izgubio je bitku za život na sam Božić, a obitelj je donirala njegove organe. Ispostavilo se kako je Smiljanić sin osječkog policajca, ali i da mu to nije prvi sudar koji je skrivio. Uz kćeri Unu i Miju, iza Aleksandra je ostao i trogodišnji sinčić Ian-Lav.

Ključne riječi

Komentara 9

BH
Bunjevac=Hrvat
15:06 30.12.2019.

Bože sačuvaj ovakve tragedije.I kakva bi kazna trebala snaći vozača ubojicu koji je obitelji priuštio ovako nešto?

Avatar vrsaljko
vrsaljko
14:53 30.12.2019.

Osječkog glumca?

LI
liliZG
16:49 30.12.2019.

znači, otac mu policajac, onda je sve jasno, kad malog zaustave u auto, bez vozačke, mali samo kaže, pozdravio vas moj tata, a tko zna koliko prekršaja je napravio prije ovog ubojstva, ... bolje rečeno trebao je netko umrijeti da bi ga se dovelo pred lice pravde, i to netko poznat, da je pregazio neku bakicu na toj zebri , dam se kladiti da bi bakica bila kriva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije