Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna smrt

Neutješna Elizabeth Hurley oprostila se od bivšeg zaručnika (52): 'Počivaj u miru, voljeni moj'

Foto: profimedia
1/5
05.03.2022.
u 15:17

Australski sportaš i igrač kriketa Shane Warne preminuo je u 52. godini života od posljedica srčanog udara koji je doživio u svojoj vili na Tajlandu gdje je provodio godišnji odmor.

Australski sportaš i igrač kriketa Shane Warne preminuo je u petak u 52. godini života od posljedica srčanog udara koji je doživio u svojoj vili na Tajlandu gdje je provodio godišnji odmor.

Kako navodi policija, Warne je u vili boravio s prijateljima koji su ga oko 17 sati pokušali probuditi kako bi zajedno otišli na večeru no pronašli su ga bez svijesti. Njegov menadžer Andrew Neophitou navodno ga je pokušao oživjeti 20 minuta prije dolaska hitne pomoći, no po dolasku u bolnicu proglašen je mrtvim.

Osim po brojim sportskim uspjesima, Shane je bio poznat po vezi sa slavnom glumicom Elizabeth Hurley (56). Za njihovu vezu saznalo se 2010. godine kada su se u medijima pojavile fotografije kako se ljube, a slavni sportaš tada se oglasio na Twitteru i objavio kako su on i njegova bivša supruga Simone Callahan s kojom je dobio troje djece prekinuli. Elizabeth i Shane u vezi su bili tri godine, a par se 2011. godine i zaručio te su počeli živjeti zajedno.

Shane o njihovoj vezi progovorio tek prošle godine kada je otkrio kako mu je jako žao što je ta veza propala jer mu je još stalo do glumice.

-Elizabeth je predivna osoba. Nisam ju upoznao sa svojom djecom sve dok nisam shvatio da je to prava ljubav, a ne samo zezancija- ispričao je Shane, a u odličnim odnosima ostala su i njihova djeca.

-Shaneovo srce je bilo slomljeno nakon što je ostao bez Liz i jasno je da ju nijedna žena nije mogla zamijeniti- rekli su Shaneovi prijatelji za medije. Svijet je šokirala vijest o njegovoj smrti, a brojni prijatelji i kolege se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

Elizabeth je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju uz koju je kratko napisala: "Imam osjećaj da se sunce zauvijek sakrilo iza oblaka. Počivaj u miru, voljeni moj".

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

 

 

Komentara 6

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
18:31 05.03.2022.

Booster djeluje prema ocekivanju!

LI
Lingo
20:27 05.03.2022.

Naravno da je bio cijepljen. Vakseri Pfizer Vam je bio prisiljen objaviti podatke o svom cjepivu koje je planirao objaviti za 75 godina (vakseri čitajte : sedamdeset i pet godina). Hm... Ne baca sumnju. Uzmi u panici. Samo da ne ne umreš 😂 Sveti gral - cjepivo. Zlatno tele. Nakon do poda. Spas . 😅

JM
Jmjm
19:43 05.03.2022.

Toliko ga ,,voli,,i pati za njim ,ali nije zaboravila da objavi na svim portalima da i mi moramo plajati za njim.Bolesnica,ali ,,ozaloscena,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije