Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajme Kanye....

Neugodnjak: Zaustavio je koncert i tražio od invalida u kolicima da ustane

Kanye West
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/2
15.09.2014.
u 13:36

U svojoj interakciji s publikom, u jednom trenutku pozvao je prisutne da ustanu.

Kanye West, malo je reći, osramotio se na svom koncertu u Sydneyu.

U svojoj interakciji s publikom u jednom trenutku pozvao je prisutne da ustanu.

No, nisu svi ustali. Nisu mogli. Kanye očito nije dobro vidio da u publici ima i osoba s invaliditetom koji su došli uživati u njegovu koncertu, javlja TMZ.

Dva gledatelja nisu ustala. Jedan od njih mahnuo je pjevaču svojom umjetnom nogom, a drugi gledatelj ostao je sjediti dok je publika pokušavala objasniti Westu da je čovjek u invalidskim kolicima.

– Ovo je nevjerojatno, nikada nisam morao ovako dugo čekati da bih izveo pjesmu – rekao je West te poslao u publiku članove osiguranja da provjere zašto taj obožavatelj nije ustao.

West je u Australiji sa svojom suprugom Kim Kardashian West koja je u Australiji bila na predstavljanju Kardashian Kollection. Da uživa na ovoj turneji pokazala je svojim obožavateljima na društvenim mrežama objavom fotografija iz australskog ZOO-a u kojem je iskoristila priliku i fotografirala se s koalom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

>>Kanye West hitno hospitaliziran!

>>Kanye protiv paparazza: Najpametniji sam celebrity s kojim ste imali posla! Nisam Britney Spears!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije