Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premlatio fotografa

Kanye protiv paparazza: Najpametniji sam celebrity s kojim ste imali posla! Nisam Britney Spears!

Kanye West
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/5
06.08.2014.
u 18:36

Kanye West na sudu je zbog premlaćivanja paparazza, kojem je usput i uništio opremu. I tamo je impresionirao okupljene...

Kanye West na sudu je zbog premlaćivanja paparazza, kojem je usput i uništio opremu. I na sudu je zabavljao okupljene svojim osebujnim izjavama. - Najpametniji sam celebrity s kojim ste je..no imali posla. Nisam Britney Spears, rekao je Kanye za zapisnik kojeg se domogla ekipa TMZ-ja.

Odvjetniku napadnutog fotografa objasnio je kako je fotograf zaposlen da predstavlja bijednike koji pokušavaju zaraditi što više novca na rupama u zakonu. Kanye je objasnio i kako su celebrityji u Los Angelesu manjina koja se mora držati zajedno u borbi za svoja prava.

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell

>>Što ne može nitko, može ona: Mala slatkica nasmijala svog poznatog tatu!

Komentara 2

YB
ybro
20:51 06.08.2014.

On je stvarno zakasnio kad se dijelila pamet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije