Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučan je

Netflixova zvijezda i 'Kralj tigrova' iz zatvora objavio kandidaturu za predsjednika: 'Nije šala'

Foto: Netflix
1/7
17.03.2023.
u 22:55

Na službenoj stranici koju je otvorio iz zatvora, a na kojoj je objavio kampanju, objasnio je da se ne radi o šali

Zvijezda Netflixovog dokumentarca "Tiger King", Joe Exotic (60) još je jednom iz zatvora iznenadio javnost. Ovaj put je objavio da je pokrenuo kampanju za kandidaturu predsjedničkih izbora 2024. godine. Joe trenutno služi 21-godišnju zatvorsku kaznu nakon što je proglašen krivim za nekoliko zločina povezanih s planiranim ubojstvom protiv aktivistice za zaštitu divljih životinja Carol Baskin (61), uz brojna kršenja zakona o ugroženim vrstama. Exotic je podijelio vijest na svojim društvenim mrežama kako će se kandidirati za predsjednika SAD-a.

- Službeno je! Sada sam kandidat za predsjednika Sjedinjenih Država 2024. godine - napisao je i podijelio poveznicu na web stranicu svoje kampanje 'JoeExotic2024.com'. Usput je objasnio i da se ne radi o šali. 

- Da, znam da sam u saveznom zatvoru i možda mislite da je ovo šala, ali nije. Moje je ustavno pravo da to činim čak i odavde - dodao je Joe. Optužio je Ministarstvo pravosuđa za 'krivokletstvo' zbog njegovog zatvaranja.

- Jedino što sam učinio bilo je to što sam uspavao pet vrlo starih i bolesnih tigrova na najhumaniji mogući način i to je odobrio moj USDA inspektor. - rekao je. 

Exotic je američka medijska ličnost i zvijezda Netflixovih hit dokumentarnih serija, a upravljao je Parkom egzotičnih životinja Greater Wynwood u Oklahomi od 1998. do 2018. godine. 

Iz zatvora je otkrio i da boluje od raka. Tu je vijest prvo podijelio 2020. godine, ali tada još nije znao točnu dijagnozu, a krajem kolovoza iste godine je stranim medijima koji su prenijeli njegovu izjavu da je 'spreman umrijeti', rekao da sumnja kako mu se rak proširio, no tada je odbijao liječenje. 

Potom je 2021. godine njegov odvjetnik John M. Philips objavio da mu je dijagnosticiran agresivan oblik raka prostrate. -Danas su me nazvali liječnici koji su mi rekli da mi je nakon biopsije prostate dijagnosticiran agresivan oblik raka, a još čekam i rezultate drugih testova. Trenutno ne želim ničije sažaljenje- naveo je Joe u pismu koji je objavljen na CNN-u. Njegov odvjetnik je za strane medije također otkrio da je Joe podvrgnut liječenju zbog mnogobrojnih zdravstvenih problema, no u zatvoru je zdravstvena skrb drugačija pa mu je dostupno puno manje opcija. 

VIDEO Za njih su godine samo broj, a nas su oduševili svojim plesom na pjesmu Leta 3!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije