Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Kaj se kuha?“

Nered u karanteni pripremio jelo koje je proslavilo slavnog Gordona Ramsaya!

Foto: Privatni album
1/7
27.03.2020.
u 10:00

Marko Lasić Nered, zagrebački reper i YouTuber nastavlja svoje životopisno putovanje svjetskim bespućima gastronomije u karanteni iz koje nam je lansirao svoju novu epizodu gastro showa “Kaj se kuha?“.

Marko Lasić Nered, zagrebački reper i YouTuber nastavlja svoje životopisno putovanje svjetskim bespućima gastronomije u karanteni iz koje nam je lansirao svoju novu epizodu gastro showa “Kaj se kuha?“ u kojoj priprema Beef Wellington, jelo koje je proslavilo najpopularnijeg kuhar na svijetu chefa Gordona Ramsaya.

- Ramsaya volim jer je cool lik. Izgleda kao dečko s kvarta (smijeh). Čini mi se jednostavan, bez dlake na jeziku, .. dere se, psuje a s druge strane vrhunski je profesionalac u svom poslu. Baš kao ja (smijeh). Postao je televizijska zvijezda, vlasnik je YouTube kanala i nekoliko prestižnih Michelinovih zvjezdica .. čovjek je čudo. Respect! Volim ljude koji su dobri u onom što rade, a ako tu postoji i trunka karizme uspjeh je neizbježan! - smatra Marko koji se u kuhanje zaljubio tijekom sudjelovanja u RTL-ovom kulinarskom showu '3,2,1 - kuhaj!'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kaj_se_kuha on

- Prije godinu dana mislio sam da je nemoguće kod kuće pripremiti neko od jela velikih svjetskih kuhara. Par puta sam pokušao i istu sekundu požalio (smijeh). Sada kada smo u karanteni imam više vremena za kuhanje, a s obzirom na iskustvo koje sam stekao u kulinarskom show-u “3 2 1 Kuhaj“ mislim da bez straha mogu prihvatiti ovaj izazov - istaknuo je Nered koji je u  novoj epizodi na YouTube kanalu gastro showa “Kaj se kuha?“ pripremio Biftek Wellington.

- Posebno jelo za posebne prilike, a ako ova karantena to nije onda ne znam što jest - smije se Lasić.

Biftek Wellington je tradicionalno britansko jelo koje se sastoji od junećeg bifteka s filom od divljih gljiva, omotan i zapečen u lisnatom tijestu. Mmmm zvuči dobro?  … jednostavno morate to probati!

Kako to radi Nered pogledajte u novoj epizodi gastro showa “Kaj se kuha?“

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije