Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša influencerica

Neodoljiva Viki iz "Zauvijek susjedi" iznenadila fotkom iz kade: 'Mislim da se nema što komentirati'

Sonja Kovač
Foto: Instagram
1/4
14.01.2020.
u 12:47

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač pohvalila se kako u zimskim danima uživa u pjenušavoj kupki.

Blogerica koja nosi Cosmopolitanov status modne influencerice 2019. Sonja Kovač često na Instagramu daje do znanja kako uživa u životu. Njezin angažman na društvenim mrežama svrstali su je u vrh liste Hrvata koji žive od Instagrama.

- Nedjeljna kupka - pohvalila se Kovač sa slikom iz Tirola, a na njoj uživa u pjenjušavoj kupki dok vani sniježi. Uskoro su se zaredali brojni komplimenti i pohvale na račun blogerice koju je javnost upoznala kroz ulogu šašave Vikice u poznatoj seriji "Zauvijek susjedi".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nije tajna da joj ova društvena mreža donosi pozamašne iznose novaca, što je vidljivo iz cjenika koji je objavila prošle godine na svom Storyju. Tada je najmanja cijena za objavu na njezinu blogu bila 7000 kuna, a za nagradnu igru tzv. giveaway naplaćivala je 9000 kuna. Ne može reći da se radi o neozbiljnom poslu piskaranja i uređivanja objava na platformi koja danas donosi milijune.

Nedavno je boravila u Parizu gdje ju je u sklopu tjedna mode odveo jedan brend, a svoje putovanje je dokumentirala mnoštvom zanimljivih fotografija. Pratitelje je oduševila modnim kombinacijama, ali i poziranjem s bivšom Miss SAD-a, Oliviom Culpom, jednom od najpoznatijih modela današnjice.

"Olivia Culpo želi posjetiti Hrvatsku. Čekamo te, djevojko! Nevjerojatna osobnost i još ljepša uživo", napisala je Sonja na Instagramu tom prilikom.

Ključne riječi

Komentara 5

ZE
Zekonja
13:03 14.01.2020.

Ima neke smijesne strkljave noge, bzvz.

PU
paul-umpe
12:58 14.01.2020.

sad ce se javiti neki nogometas

ET
en-ten-tini
16:01 14.01.2020.

očajno docrtana gornja usna :D jedan buč u kadu i duckFace-a nema više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije