Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao 52 godine

Neobična posljednja želja neprežaljenog glumca iznenadila je sve

Foto: Profimedia
1/3
18.04.2019.
u 10:08

Sve odluke, Luke Perry je donio kao veliki borac za prava životinja, a njegova obitelj je odlučila to poštivati do samog kraja.

Prošli mjesec, u 52. godini života uslijed moždanog udara preminuo je holivudski glumac Luke Perry.
Poznat po ulozi nestašnog Dylana u teenagerskoj seriji Beverly Hills 90210 mnoge je ostavio u tuzi, od obitelji do kolega sa seta.

Sahranjen je na svom imanju u američkoj državi Tennessee, a njegova sahrana obavijena je velom tajne. Naime, članovi njegove obitelji odlučili su ispoštovati posljednju želju glumca – da bude sahranjen na farmi u spomenutoj državi gdje je glumac provodio većinu svog vremena poslijednjih godina, piše Radar Online.

Bliski izvor obitelji tvrdi da je Perry bio veliki štovatelj i borac za prava životinja i prirodu općenito, tako da je sahranjen u biorazgradivom odijelu napravljenom od nekoliko vrsta gljiva. Htio je to kako bi se njegovo tijelo pri raspadu pretvorilo u kompost i time doprinjelo očuvanju životne sredine.

Prije smrti, Perry je odlučio potpisati ugovor o doniranju organa, pa su tako nakon njegove iznenadne smrti pluća, bubrezi i jetra poslani u klinike za transplataciju. Njegovi prijatelji smatraju da je najveća ironija činjenica da Perryjevo srce, iako je bilo veliko za sve, ipak nije moglo dobiti svog 'novog vlasnika'.

Ovi glumci i voditelji umrli su tijekom snimanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije