Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčali su se 2016.

Nemeš se oglasio nakon nestanka bivše supruge: Nadam se da će se sve dobro završiti

27.04.2022.
u 20:56

Njihova ljubavna priča počela je 2011. godine u regionalnom izdanju Big Brothera. Marijana je tada bila u braku i romansu su Marijana i Nemeš započeli pred kamerama.

Nikola Nemešević Nemeš, bivši suprug Marijane Seifert čiji je nestanak danas prijavljen policiji, oglasio se u medijima u Srbiji i komentirao ovu vijest.

- Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj - rekao je Nemeš za Telegraf.rs. Njihova ljubavna priča počela je 2011. godine u regionalnom izdanju Big Brothera. Marijana je tada bila u braku i romansu su Marijana i Nemeš započeli pred kamerama, a na kraju showa došlo je do malih nesuglasica između njih dvoje. Marijana je nakon pobjede s Nemešom sve izgladila i nastavili su svoju vezu, a ona se ubrzo i rastala.

Nemeš ju je često posjećivao u Kninu gdje je živjela s kćeri, a ona je često odlazila k njemu u Beograd. Njihove obitelji nisu bile pretjerano oduševljene ovom vezom koja je bila dosta turbulentna i par je u nekoliko navrata prekidao i opet su se mirili u sljedećih pet godina. Vezu su okrunili brakom 2016. godine u Istri, a osam mjeseci kasnije doznalo se da je ovoj ljubavi ipak došao kraj. Nemeš je u Beogradu počeo graditi svoju glazbenu karijeru, a Marijana je ostala u Zagrebu. Prije dvije godine je ušla u treći brak s Karlom Seifertom s kojim je dobila sina Aleksandra. Njezin suprug danas je policiji prijavio Marijanin nestanak te moli sve koji imaju bilo kakve informacije o njegovoj supruzi da se jave njemu ili policiji na 192. 

VIDEO Višnja i Zdravko Pevec vjenčali su se 80-ih: Imali su 20-ak prodajnih centara, hotel, zlatne kartice

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije