Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turbulentna veza

Marijana je bila u braku kad je ušla u BB u kojem je osvojila 104.000 eura i u showu se zaljubila u Nemeša

Foto: PIXSELL/kolaž
1/11
27.04.2022.
u 20:05

Nakon izlaska iz showa rastala se od supruga i nastavila romansu s Nemešom s kojim 2016. godine ulazi u brak koji je opstao svega osam mjeseci. Prije dvije godine treći se put udala i njezin odabranik je Karlo Seifert koji je policiji sada prijavio Marijanin nestanak.

Kada je 2011. godine ušla u regionalno izdanje Big Brothera Marijana Seifert se prezivala Čvrljak i tada je bila u braku. U showu se pred kamerama rodila ljubav između nje i glazbenika iz Srbije Nikole Nemeševića Nemeša i nakon što je u showu pobijedila i osvojila iznos od 104.000 eura nastavila je svoju romansu s Nemešom. Ubrzo se rastala i vratila svoje djevojačko prezime Kovačević te je živjela na relaciji Knin - Zagreb - Beograd. Strasti nisu skrivali pred kamerama u reality showu, a njihove obitelji nisu bile oduševljene što su se upustili u vezu i padale su i teške riječi, ali na kraju je Marijanu upravo njezin otac dočekao ispred studija kada je pobijedila u showu.

Nemeš je iz showa izašao prije Marijane i rekao je kako je ona igračica samo takva i Marijana je tu njegovu izjavu čula emisiji uživo samo nekoliko trenutaka prije nego su je proglasili pobjednicom. Bila je povrijeđena, ali na kraju je dala novu šansu Nemešu. Odnos između Marijane i Nemeša bio je dosta turbulentan i često su prekidali, pa se opet mirili i onda je sve 2016. godine iznenadila vijest kako se par vjenčao u Istri u prisustvo kumova i bliskih prijatelja. Idilične fotografije bračnog para snimljene nakon vjenčanja brzo su dospjele u javnost i ništa tada nije dalo naslutiti kako ovaj brak neće potrajati. Osam mjeseci kasnije velikoj ljubavi rođenoj u reality showu došao je kraj i Nemeš se vratio u Beograd kako bi se posvetio svojoj glazbenoj karijeri, a Marijana je ostala u Zagrebu. 

- Ne želim trošiti riječi, to je sve iza mene, iako se nismo rastali u zloj krvi. Bolje dobar razvod nego loš brak - rekao je Nemeš nedugo nakon razvoda. - rekao je nedugo nakon razvoda Nemeš. Marijana se povukla iz javnosti i nije rado odgovarala na medijske upite za intervjue, a onda je prije dvije godine sve iznenadila vijest kako je ušla u treći brak, a njezin novi odabranik je bio Karlo Seifert kojeg je upoznala u kafiću u kojem je radila kao konobarica. Početkom 2021. rodila je sina kojem su ona i suprug dali ime Aleksandar.

- Samo želim ići dalje, ništa sad ono, uopće nisam razmišljala, nisam ni svjesna - rekla je prije godinu dana za RTL. Marijanin suprug Karlo danas je policiji prijavio njezin nestanak i sve koji imaju bilo koju informaciju o Marijani moli da se jave njemu ili policiji. 

VIDEO Višnja i Zdravko Pevec vjenčali su se 80-ih: Imali su 20-ak prodajnih centara, hotel, zlatne kartice

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije