Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografi su ga uhvatili

Nekoć najskandalozniji Hrvat povukao se iz javnosti i živi potpuno drugačije, danas ga nije lako prepoznati

Foto: Zvonimir Ferina
1/18
17.07.2023.
u 17:56

Dinu Bubičića posljednjih godina ne viđamo često u javnosti, no otputovao je na Krk kako bi pogledao novu reviju našeg dizajnera Ivice Skoke

Ljubav poznatog dizajnera Ivice Skoke i otoka Krka, točnije grada Dobrinja, sad je već dobro poznata jer ljeto ne može proći bez spektakularnog modnog događaja koji Krk pretvara u najljepšu modnu pozornicu. U stoljetnom mediteranskom parku, na zidinama jednog od najstarijih kastela na Jadranu, ova je modna priča Ivice Skoke u subotnje ljetno veče pretvorila Krk u mondeno ljetovalište. Raskošne kreacije, bajkoviti styling, frizure i ukrasi koji podsjećaju na neka davna vremena na najljepši su mogući način proslavili ljepotu mediteranskog života. Kako su revije Ivice Skoke uvijek glazbeno-scenski bogate i pune iznenađenja, tako je bilo i ovog puta.

Vidno ganuta njegovom emotivnom izvedbom starih makedonskih pjesama, ali i nekoliko dobro poznatih hitova Olivera Dragojevića, publika nije ostala bez reakcije, a neki su i suzu pustili. Reviju na starim otočkim zidinama nosile su najpoznatije hrvatske manekenke, a Skoko je za ovu kolekciju pripremio tridesetak kreacija. Nježno, raskošno, romantično, mistično, zapanjujuće... tim se riječima može opisati nova kolekcija čije je stvaranje za dizajnera bilo posebno ispunjujuće iskustvo.

VEZANI ČLANCI

„Ovog ljeta sam posebno inspiriran ljepotom koja nas okružuje na ovom otoku i kolekcija je nastala kao moj bijeg od realnosti. Svaki dan bih se zatvorio u atelje, skicirao, rezao, krojio i stvarao haljine koje su posebnim sjajem zasjale na pisti pod vedrim nebom u tipičnom mediteranskom okruženju. Posebno sam ponosan na ovu suradnju s otokom Krkom, gradom Dobrinj i Kulturno-umjetničkim društvom Dobrinj, s kojima već nekoliko godina realiziram ovu prekrasnu ljetnu modnu reviju“, izjavio je Ivica Skoko.

Brojni poznati obožavatelji i prijatelji proslavljenog dizajnera uživali su na Krku u nesvakidašnjoj modnoj reviji. Danijela Gračan sa suprugom Nenadom pozorno je pratila reviju omiljenog dizajnera, koju je među ostalima, nosila njihova kćer Ema.

Skokine kreacije voli, pa je i reviju pratila iz prvog reda, i mlada zvijezda Stefany Žužić koja osvaja publiku pjevačkim talentom. Osim nje, reviju je pratio i bivši Mister Hrvatske i maneken Dino Bubičić (41) koji se prije nekoliko godina povukao iz javnosti. 

Foto: Zvonimir Ferina

Danas 41-godišnji Dino još se može pohvaliti isklesanim tijelom, kojim je mamio uzdahe i u danima slave, no zbog sijede kose ga više nije baš tako lako prepoznati na prvi pogled.

Nakon što je postao mister objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda drukčije.

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni", kazao je Dino jednom prilikom o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije