Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ritam joj se promijenio

Neda Ukraden otkrila uz pomoć koje dijete je izgubila kilograme nakupljene tijekom pandemije

Foto: instagram
1/7
27.05.2021.
u 19:20

Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - pohvalila se pjevačica.

Pjevačica Neda Ukraden i u osmom desetljeću ima zanosnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mlađe kolegice, ali tijekom korone i lockdowna i 70-godišnja pjevačica nije baš pazila na prehranu i to se odrazilo na njezinoj liniji. Priznala je kako se udebljala četiri kilograma i sada je odlučila riješiti ih se i otkrila je kako je to postigla.

- Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam netko tko inače previše jede, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - pohvalila se pjevačica u razgovoru za Blic. Dodala je kako je tijekom pandemije puno kuhala a manje se kretala i njezin dnevni ritam se značajno promijenio i zato je nagomilala kilograme.

- U posljednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promijenio - nisam se kretala, nisam vježbala, stalno sam kuhala, pa sam se udebljala. Živim sa kćeri i njezinom obitelji pa sam unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite..- rekla je.

VIDEO Oliver Mlakar: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Ključne riječi

Komentara 10

ON
onjko
19:28 27.05.2021.

Babuskara, daleko joj lepa kuća

MA
Mary5
21:54 27.05.2021.

Prepado se, kad ugleda ovu staru plasticarku..

LL
lijepa_li si
19:48 27.05.2021.

imamo josipu, meri, doris, i jinkse, valjak, kazalište i vatru...sve imamo. persone nam nisu potrebne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije