Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolest u obitelji

Neda Ukraden morala je donijeti tešku odluku

Neda Ukraden
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
31.10.2016.
u 11:58

Pjevačica je nakon dugog premišljanja donijela odluku i svoju mamu koja ima Alzheimera smjestila je u Dom za starije i nemoćne

Pjevačica Neda Ukraden ovo ljeto otkrila je da njezina mama Anđelija boluje od Alzheimerove bolesti zbog čega više uopće ne prepoznaje Nedu. Iako se nadala da će se moći brinuti za majku, ovih dana morala je donijeti tešku odluku i smjestiti je u Dom za starije i nemoćne u Beogradu. 

– Strašni su trenuci kad se lomite trebate li voljenu majku s kojom ste proveli 66 godina smjestiti u dom za starije i nemoćne. Mučile su me dvojbe ima li to smisla, je li to grijeh, mjesecima sam se borila sama sa sobom – rekla je Neda za Avaz.ba. Nedavno je rekla kako nakon svakog susreta s 91-godišnjom mamom neutješno plače jer je strašno boli što ne prepoznaje ni njezinu djecu ni unuke.

– Najteže mi je što više ne prepoznaje moju kćer Jelenu, praunuke, mene... Plačem svaki put kad je vidim takvu, ali to je najbolje za nju jer više ne može živjeti bez cjelodnevne skrbi – kaže Neda. 

>>Neda Ukraden se hvali lijepom kćeri

 

 

To je ono sto me cini sretnom! Sunce, more i moje cure!#nedaukraden #popsinger #familytime #holiday #slovenia

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Ključne riječi

Komentara 26

TE
Testera
13:48 31.10.2016.

Kod mene u selu babe u Nedinim godinama odlaze u dom za starije.

DU
Deleted user
13:44 31.10.2016.

Daj zamisli baba od 91 godinu i njoj je teško donijeti odluku, pa brini se o njoj i ne moramo mi slušati tvoje gluposti, u ostalom pa i dotična je već pomalo za starački dom.

TW
TWITOIST
15:11 31.10.2016.

Konacno je hrvatska nacija odahnula,Neda je smjestila mater ustaracki dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije