Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacije

Jelena proslavila 40. rođendan, evo koliko se promijenila tijekom godina

Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
24.08.2017.
u 10:26

Pjevačica se na društvenim mrežama zahvalila obožavateljima na lijepim željama, a mi smo izvukli nekoliko njenih starih fotografija i prisjetili se kako je izgledala na početku karijere.

Pjevačica Jelena Rozga jučer je proslavila 40. rođendan. Svojoj djevojci putem Instagrama čestitku je uputio violončelist Stjepan Hauser i napisao joj je: Sretan rođendan ljubavi!

Jelena se na društvenim mrežama zahvalila na lijepim čestitkama: Hvala svima na divnim čestitkama, hvala mojim prekrasnim fanovima... Ljubav do neba! Volim vas! 

Iza Jelene je i 21 godina uspješne glazbene karijere koju je počela na Dori 1996. godine kada se za pobjedu borila s pjesmom "Aha". Kasnije je postala pjevačica grupe Magazin u kojoj je bila deset godina, a od 2006. godine otisnula se u solo glazbene vode, ali i dalje je nastavila surađivati s bračnim parom Huljić.

Tijekom karijere prošla je brojne modne transformacije, šuškalo se kako je povećala grudi, ali Jelena to nikad nije priznala. Koliko se tijekom godina mijenjala, i je li se mnogo promijenila, pogledajte u galeriji. 

Jelena Rozga
1/15

Komentara 8

GV
golub Vaso
11:12 24.08.2017.

40 godina i još u ormaru

IL
ilijan
12:00 24.08.2017.

Anorexična je!

AU
austrougarskigeneral
19:22 24.08.2017.

slatka je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije