Naslovnica Showbiz Estrada

Jelena proslavila 40. rođendan, evo koliko se promijenila tijekom godina

Pjevačica se na društvenim mrežama zahvalila obožavateljima na lijepim željama, a mi smo izvukli nekoliko njenih starih fotografija i prisjetili se kako je izgledala na početku karijere.
24. kolovoza 2017. u 10:26 8 komentara 25395 prikaza
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO

Pjevačica Jelena Rozga jučer je proslavila 40. rođendan. Svojoj djevojci putem Instagrama čestitku je uputio violončelist Stjepan Hauser i napisao joj je: Sretan rođendan ljubavi!

Neda Ukraden U trendu Neda Ukraden objavila fotku u badiću i opet oduševila: Nikad sretnija sa 67!

Jelena se na društvenim mrežama zahvalila na lijepim čestitkama: Hvala svima na divnim čestitkama, hvala mojim prekrasnim fanovima... Ljubav do neba! Volim vas! 

Iza Jelene je i 21 godina uspješne glazbene karijere koju je počela na Dori 1996. godine kada se za pobjedu borila s pjesmom "Aha". Kasnije je postala pjevačica grupe Magazin u kojoj je bila deset godina, a od 2006. godine otisnula se u solo glazbene vode, ali i dalje je nastavila surađivati s bračnim parom Huljić.

Tijekom karijere prošla je brojne modne transformacije, šuškalo se kako je povećala grudi, ali Jelena to nikad nije priznala. Koliko se tijekom godina mijenjala, i je li se mnogo promijenila, pogledajte u galeriji. 

Jelena Rozga
1 / 15
Pogledajte koliko se Jelena Rozga promijenila od početka karijere
Stjepan Hauser Zahvalan Kakva čast! Šetnicu nazvali po violončelistu Stjepanu Hauseru Jelena Rozga Neprijatelj br. 1 Imamo celulit, ali time se ne opterećujemo Jelena Rozga Bivše ljubavi Na ljubav ovih parova smo zaboravili, a nekad su se ludo voljeli
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas