Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudi se i emma watson

Nećete moći vjerovati kada vidite kako ovaj dječak izgleda danas!

matthew lewis
Foto: Screenshot
1/2
11.03.2015.
u 10:20

U filmovima o kultnom malom čarobnjaku, Lewis je utjelovio Nevillea Longbottoma

Matthew Lewis pravi je frajer za kojim luduju žene diljem svijeta, no nije uvijek bio takav. Dok je danas prekrasan, nekad je bio debeljuškasti, slatki štreber iz Harryja Pottera.

U filmovima o kultnom malom čarobnjaku, Lewis je utjelovio Nevillea Longbottoma. Koliko vrijeme može ići u nečiju korist, jasno je danas, kada 25-godišnji glumac glumi u serijalu "Bluestone 42".

Ni njegova nekadašnja kolegica Emma Watson ne može vjerovati koliko je danas Matthew zgodan, pa je njegovu fotografiju podijelila na svom Twitteru.

>>Princ Harry ljubi mlađahnu glumicu?

>>Premijera filma Harry Potter i Darovi smrti 1. dio u New Yorku

Komentara 1

DU
Deleted user
16:01 11.03.2015.

evo ja vjerujem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije