Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradi stil života

Hana objavila vruću fotku u badiću, a onda brzo ugasila komentare

Foto: Instagram
1/6
03.08.2020.
u 16:22

Ponekad objavi nešto novo i iznenadi obožavatelje, a ovaj put je mnoge zaintrigirala fotografijom na kojoj je u badiću. Naime, na fotki se vidi da reality zvijezda ima stvarno zavidnu liniju.

Bivša kandidatkinja RTL-ovih showova ''Superpar'' i ''Gospodin Savršeni'' Hana Rodić preselila se k dečku Goranu Jurencu u Njemačku, točnije u Berlin. Sretni par tamo provodi vrijeme u karanteni, a čini se da Hani, otkad nije u vezi na daljinu, više nisu zanimljive društvene mreže. Ponekad objavi nešto novo i iznenadi obožavatelje, a ovaj put je mnoge zaintrigirala fotografijom na kojoj je u badiću. Naime, na fotki se vidi da reality zvijezda ima stvarno zavidnu liniju. No fanovi joj nisu mogli dati do znanja o tome što misle o njezinoj liniji jer je brzo ugasila komentare. 

Foto: Instagram screenshot

"Ne pokušavam nabildati (izgraditi) tijelo za ljeto, već izgrađujem svoj stil života", napisala je uz fotografiju na engleskom. 

– Trebalo mi nekoliko mjeseci, išla sam polako i nisam se pridržavala svega u početku. Kasnije sam ozbiljnije gledala na prehranu, ali sada me ova karantena malo zeznula – kazala je Hana koja je prošle godine u Turskoj obavila zahvat povećanja grudi. – Trenutačno nemam filere, samo precrtam usne – kazala je.  Hana nedavno izjavila da joj nedostaje obitelj u Hrvatskoj, koju nije vidjela od početka pandemije, ali i da će se vratiti samo ako bude poslovnih prilika. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:46 03.08.2020.

Nažalost sva je umjetna ništa autohtono

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije