Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napisao je oporuku

Ne zna se kada je pogreb, Šabanova kći inzistirala je da to ne bude ovaj datum

Foto: Youtube Screenshot
1/3
19.02.2019.
u 14:49

Dok još nije bio poznat datum obdukcije kao dan pogreba spominjao se 21. veljače, ali tom datumu se usprotivila Šaulićeva najstarija kći Sanela

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a još uvijek nije poznat datum njegovog pogreba jer je obdukcija tek u četvrtak.

Dok još nije bio poznat datum obdukcije kao dan pogreba spominjao se 21. veljače, ali tom datumu se usprotivila Šaulićeva najstarija kći Sanela, piše Blic. Sanela tog datuma slavi rođendan i nije htjela da na taj datum ima i tužni podsjetnik. 

- Kad se oporavila od šoka Sanela je od mame tražila da svakako preskoče taj datum kao dan pogreba. Kurir pak piše kako je pokojni pjevač prije tri  mjeseca napisao i oporuku kao da je predosjećao kraj. Svoju imovinu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna eura ostavio je svojoj supruzi, djeci i unucima. 

- Šaban je u posljednje vrijeme bio jako uznemiren i jednog jutra se probudio o zamolio je suprugu da pozove obiteljskog odvjetnika i napisao je oporuku. - kaže za Kurir izvor blizak obitelji.

Prema riječima izvora obiteljsku vilu vrijednu milijun eura ostavio je supruzi koja ima doživotno pravo uživanja u vili, a nakon toga je nasljeđuju njegova djeca i unuci. Tri stana u Beogradu ostavio je svojoj djeci, a jednu kuću unucima i naveo je kako se vila i kuća ne smiju prodati.

Njegovom ušteđevinom raspolagat će supruga, a navodno je riječ o pola milijuna eura ušteđevine. 

Ključne riječi

Komentara 10

OR
Orao
01:32 20.02.2019.

Feniks,sramotno o pjevaču ex yu estrade...to je bio čovjek koji je poštovao svoju vjeru i naravno sve druge! Pjevač kakvog nikad imat nećemo nažalost...imaj malo poštovanja prema sebi i ostalima...i uostalom kad je taj čovjek muslimanske vjeroispovijesti nosio četnička obilježja,!!Sramoto ljudska,poštuju prvo sebe ,pa ćeš onda imat poštovanje prema drugima!!!

ES
esma
19:25 19.02.2019.

Sabanu neće biti svecanik na sahrani zašto to svaki čovjek kad umre dođe svecanik znaci on nije vjernika on nema vjeru kralj rahmetlija

ZA
zaric
15:29 19.02.2019.

Kada i od kuda kreću posebni autobusi na pogreb? Je li UN proglasio dan žalosti za vascelu planetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije