Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se Belme?

Ne viđamo je često: Ovako danas izgleda bivša TV voditeljica i supruga proslavljenog sportaša

Foto: PR
1/11
01.10.2019.
u 08:43

Na tulumu se pojavila Belma Džomba koja zadnjih nekoliko godina zaobilazi javna događanja.

Bivša TV voditeljica Belma Džomba nakon dugo vremena pojavila se u javnosti. Supruga rukometaša Mirze Džombe zablistala je na proslavi 16. rođendana portala Extravagant koja se održala u prelijepom ambijentu opatijskog Hotela Navis.

Njezin dolazak iznenadio je mnoge jer Belmu proteklih godina ne viđamo često u javnosti. Nakon što se povukla s malih ekrana, bivša RTL-ova voditeljica i diplomirana pravnica posvetila se obiteljskom životu i odgoju kćeri Une i Ade koje je dobila s bivšim rukometašem. Belma i Mirza vjenčali su se u srpnju 2010. godine na trsatskoj gradini.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Na tulumu se pojavila i Elena Tomeček iz grupe ENI koju nismo jako dugo vidjeli, a mnoge je iznenadila svojim fantastičnim izgledom.

Foto: PR

Dobrim izgledom pozornost je plijenila i Miss Hrvatske Katarina Mamić, koja je posljednjih tjedana najtraženija domaća ljepotica, no Katarina ipak odlazi samo na odabrane događaje budući da se za svjetski izbor priprema punom parom.

Jelena Urukalo, bivša manekenka, blista više no ikad, a mnogi su komentirali kako su upravo ona i Katarina ovaj tulum uljepšale do maksimuma. Party nisu propustili ni Damir Kedžo, ali ni njegova kolegica Tina Vukov.

Foto: PR

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije