Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno je objavila trudnoću

Ne prestaje šokirati! Britney pozirala potpuno gola, obožavatelji mole da prestane: 'Ovo je jako tužno'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/15
10.05.2022.
u 11:40

Pjevačica Britney Spears (40) nedavno je s pratiteljima podijelila kako se privremeno povlači iz javnosti. "Uzimam kratak predah od društvenih mreža. Šaljem svoju ljubav i Bog vas sve blagoslovio", napisala je uz prigodni video, no jučer je izazvala zabrinutost obožavatelja. Naime, na Instagramu je objavila devet fotografija na kojima je potpuno gola.

Pjevačica Britney Spears (40) nedavno je s pratiteljima podijelila kako se privremeno povlači iz javnosti. "Uzimam kratak predah od društvenih mreža. Šaljem svoju ljubav i Bog vas sve blagoslovio", napisala je uz prigodni video, no jučer je izazvala zabrinutost obožavatelja. Naime, na Instagramu je objavila devet fotografija na kojima je potpuno gola.

-Fotke s mog zadnjeg putovanja u Meksiko, prije nego što je u meni bila beba. Zašto dovraga izgledam deset godina mlađe na putovanjima?- napisala je Britney uz fotografije, a ubrzo su se javili brojni obožavatelji koji su zabrinuti za pjevačicu.

''Jako sam zabrinut za nju''. ''Opet je to napravila'', ''Molim te prestani'', ''Što se događa? Mislim da bi se netko trebao pobrinuti za nju'', 'Što se dogodilo s onim da privremeno odlazi s društvenih mreža?'',  ''Ovo je jako tužno'', ''Nešto je jako krivo'', ''Možeš puno bolje od ovog'' ''Smiješno'', samo je dio komentara, a Britney je potom objavila još tri gotovo identične fotografije.

-Sve vas puno volim-napisala je glazbenica, a obožavatelji su ponovno pokrenuli raspravu te se složili kako kako je s razlogom bila pod nadzorom oca, dok je jedan korisnik Instagrama napisao kako je Britney bolesna te vapi za pomoć.

Inače, Britney je početkom travnja objavila da je trudna sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem (28) u objavi na Instagramu. Britney, koja ima sinove Jaydena (15) i Seana (16) s bivšim suprugom Kevinom Federlineom , objasnila je da je “toliko smršavila” prije nego što je par otišao u Miami, a Sam joj je u šali rekao da je “trudna hranom” prije nego što je dobila pozitivan test na trudnoću.

- Očito neću toliko izlaziti da paparazzi ne dobiju svoj novac snimajući me kao što su nažalost već napravili. Teško je jer kad sam bila sam trudna imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome to svaki dan. Hvala Isusu da tu bol ne moramo držati kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Širimo puno radosti i ljubavi - napisala je Britney. 

Podsjetimo, Britney je u studenom prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj skrbništva koje je njezin otac i cijeli tim imao. Tada je kazala kako napokon može odlučivati o svojem tijelu i imovini, tako da ako odluči imati još jedno dijete to će i moći. Dodajmo još da je u nekoliko navrata istaknula da bi jako voljela imati još jednu bebu što do sada nije mogla, jer joj njezini skrbnici nisu dopuštali.

VIDEO Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
13:03 10.05.2022.

A što je tu tužno ? Lijepa žena pokazuje svoje tijelo. To mi je sasvim ok.Ak me razmete ,pa muško sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije