Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Ne ljute se na žiri, a dobre su s pobjednicama

06.06.2018.
u 07:00

Timus Stare puce dugogdišnje kulinarsko iskustvo nije bilo dovoljno za pobjedu, no ne ljute se, sretne su zbog novog iskustva

Andrea i Barbara dale su sve od sebe i čestitamo im na tome. Nisam razočarana što nam je pobjeda izmaknula za dlaku. Došla sam vidjeti kako show funkcionira. Htjela sam si dokazati da ja to sve mogu. Andrea i Barbara kuhale su dobro – rekla je finalistica emisije “3, 2, 1 kuhaj” Ružica Šoštar koja je kuhala s Baricom Bistrički.

– Nisam razočarana što nismo pobijedile. Sretna sam što sam dogurala do finala – kaže Barica. Zabavne i opuštene sestrične iz Sv. Ivana Zeline koje su činile tim Stare puce od samog početka pokazivale su svoje kulinarsko znanje. Držale su se kontinuiteta i nisu se bojale eksperimentirati.

– Najvrednije što sam naučila nove su tehnike kuhanja. Upoznala sam se s ribom i morskim specijalitetima. Nikad ih nisam pripremala jer mi jednostavno takva vrsta hrane nije odgovarala. Puno sam se i ubrzala što se tiče samog kuhanja – kaže Barica, koja je u finalu s Ružicom promijenila redoslijed sljedova pa su prije juhe servirale toplo predjelo, što žiri nije dobro prihvatio.

Ipak, ne kaju se zbog svoje odluke koja ih je nešto i naučila.

– Za prijavu u ovaj show treba imati hrabrosti, dati sve od sebe, informirati se i pokušati nešto novo – ističe Ružica.

– Ne bih ništa mijenjala. Svaki loš komentar bio je zasluženo loš. Nikad se nisam zbog toga ljutila. Uvijek sam znala priznati greške i nisam bila razočarana lošom ocjenom.

Iako su izgubile od Andree Pavlović i Barbare Kulišić, s djevojkama su u dobrim odnosima.

– Jedino sam s Andreom ostala u kontaktu. Ona i Barbara cijelo su vrijeme bile fer. Nikada nisu nikoga ogovarale i nisu o drugima ništa govorile – rekla je, a s njom se složila i Barica.

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije