Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne slavnog glumca

Ne dopušta da ga gledaju u oči, a od novog filma bi mogao zaraditi i do 60 mil. dolara

Foto: Profimedia
1/6
23.07.2019.
u 16:33

Leo je navodno uzeo 15 milijuna dolara predujma za snimanje filma, 5 milijuna manje nego što očekuje za neke druge filmove, ali očekuje se da će zaraditi još 45 milijuna ako film dobro prođe.

Glumac Leonardo DiCaprio za razliku od ostalih kolega koji vole dijeliti detalje svog privatnog života na društvenim mrežama, uspio je ostati relativno tajnovit.

Svoj privatni život vješto skriva iako ga paparazzi nerijetko ulove s nekim novim plavokosim, dugonogim modelom. No za razliku od većine nitko ne zna što on zapravo želi, voli ili misli, a tajne pobjegle sa seta snimanja filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' uspjele su ga malo raskrinkati.

Naime, to je prvi film u četiri godine u kojem je glumac pristao sudjelovati. Nekim članovima ekipe sa snimanja bilo je zabranjeno gledati ga u oči. Preskočio je svaki intervju u Cannesu vezan za film, osim jednog koji je bio baš vezan za premijeru, a nije išao čak ni na partyje.

Leo je navodno uzeo 15 milijuna dolara predujma za snimanje filma, 5 milijuna manje nego što očekuje za neke druge filmove, ali očekuje se da će zaraditi još 45 milijuna ako film dobro prođe.

Isto tako, Di Caprio je izabrao put koji ne žele svi. Ne glumi u hit filmovima, već samo s proslavljenim, i po mnogima najboljim redateljima kao što su Quentin  Tarantino i Martin Scorsese.

Ipak, oni koji ga najbolje poznaju kažu da ga slava i novac nisu uništili da je uspio održati veze i prijateljstva s ljudima jer je divna i draga osoba koju Hollywood nije nimalo promijenio.

Pogledajte koji su glumci ugrozili vlastito zdravlje zbog uloge:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Analizator
Analizator
08:24 19.08.2019.

Jedan od rijetkih preostalih pravih fakera, svaka čast Leo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije