Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manekenka i glumica

Paparazzi otkrili: I bivša djevojka Leonarda DiCaprija se fotošopira

Foto: Profimedia
1/4
17.11.2018.
u 12:30

Ona je poznata po savršenoj liniji zbog koje često izlazi na naslovnicama časopisa, ali na ovim fotkama se da primijetit da se mrvicu "opustila", te da se njeno tijelo vjerojatno fotošopira za takve potrebe.

Plavokosa manekenka i glumica, Kelly Rohrbach javnosti je postala poznata kao djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija.

Nije novost činjenica da Leo ima svoj tip i voli dugonoge i plavokose modele, pa se nitko nije iznenadio kada su 2015. najavili da su u vezi.

Foto: Profimedia

Prekinuli su već u ljeto 2016.  no, i to je bilo dovoljno da je holivudski producenti zamijete i ponude joj ulogu C.J. Parker u filmskom remakeu legendarne serije "Spasilačka služba". Tu ulogu prva je igrala glumica Pamela Anderson.

Kelly su paparazzi uhvatili kako sama surfa na Havajima. Ona je poznata po savršenoj liniji zbog koje često izlazi na naslovnicama časopisa, ali na ovim fotkama se da primijetit da se mrvicu "opustila", te da se njeno tijelo vjerojatno fotošopira za takve potrebe.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:


 

Komentara 2

FA
fake
13:38 17.11.2018.

reference, možeš li bar jednom ne pljuvati po Hrvatskoj i Hrvatima.Koja ti je poveznica ove žene i Hrvatske?

Avatar reference
reference
13:30 17.11.2018.

Ovo je od zivotne vaznosti za hrvatsku i hrvate, pogotovu za Smokovic, Zemunik Gornji, Nadin, Biljane, Polacu, Stankovce kao i cijeli potez sjeverne Dalmacije, zaledja Zadraa i Šibenika, Lika, Kordun i Banija.... ili Karlovac koji izvan centra izgleda kao zona sumraka a unutrašnjost Hrvatske izgleda kao poslije atomskog rata. ..... a inace su hrvati poznati ko stari anglosaksonci pa im ovaj clanak dodje ko domace vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije