Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala voditelja

Natjecateljica 'Potjere' pitala Lokasa koliko je 3500 eura u kunama, on uzvratio: 'To morate zaboraviti'

Foto: HRT
1/4
25.01.2023.
u 11:00

19-godišnja natjecateljica Ivana tijekom brzopoteznih pitanja skupila je 3500 eura, a nakon što joj je voditelj otkrio koliko je osvojila simpatična Splićanka kroz smijeh je pitala: 'Koliko je to u kunama?'.

U sinoćnjem izdanju kviza Potjera sudjelovala je i natjecateljica Ivana iz Splita koja je jednim svojim pitanjem nasmijala voditelja Joška Lokasa. Naime, 19-godišnja natjecateljica tijekom brzopoteznih pitanja skupila je 3500 eura, a nakon što joj je voditelj otkrio koliko je osvojila simpatična Splićanka kroz smijeh je pitala: 'Koliko je to u kunama?'.

Pitanje je razveselilo Lokasa koji je odmah imao spreman odgovor.  - Ništa to. To morate zaboraviti. Sada je kuna samo otisnuta na kovanici - odgovorio joj je kroz smijeh Lokas.

Foto: HRT

Studentica švedskog jezika i fonetike je u igri s Deanom Kotigom odabrala srednju ponudu i ekipi donijela 3500 eura. Natjecatelji Ivana, Roland, Andrija i Silvestar su u završnoj potjeri imali čak 17 koraka prednosti, a kući su naposljetku otišli s osvojenih 13.000 eura jer ih lovac Dean Kotiga nije uspio stići. 

Dean je krenuo odlično te je bez greške odgovorio na prvih čak 13 pitanja, no 14. mu je zadalo probleme. Ostalo mu je tada još 26 sekundi, a pitanje je glasilo: "Kojim anglizmom nazivamo tegobe nastale kao posljedica letenja zrakoplovom kroz vremenske zone?". 

Kotiga se pokušao sjetiti.  - Ne znam, samo malo. Imam, sletio sam... - pričao je Dean pokušavajući se sjetiti odgovora, no zasvirao je kraj prije no što je mogao odgovoriti.   - Jet lag - rekao je Lokas i otkrio mu točan odgovor po isteku vremena.

Natjecatelji Ivana, Roland, Andrija i Silvestar na kraju su oduševljeno zapljeskali na svojih osvojenih 13 tisuća eura.

- Ovo je šokantno za moj studentski budžet ja mislim. Nisam mislila da ću ovako brzo izaći odavde. Stvarno je super i ljudi, tko god se misli, prijavite se, predobro je. Ne znam evo - rekla je Ivana. 

- Na Deanovu žalost, više se nećemo vidjeti, a ja kao debitant, mislim i cijela ekipa možemo samo reći: dođosmo, vidjesmo, pobijedismo - nadovezao se Roland.

Andrija je rekao da se prijavio samo kako bi se malo zaigrao, no da je naišao na super ekipu, super atmosferu i super lovca. 

- Meni je drago da Deanovi humor, ljepota i znanje nisu bili jači od nas, ali mi je isto tako drago da smo se ponovno susreli, ekipa je igrala fenomenalno i imamo što slaviti - zaključio je svoje dojmove Silvestar.

- Kao prvo, čestitke ekipi, a što se tiče mene mislim da sam pao pod staru zamku klasičnih uredničkih doskočica o kojoj je još Lazo Goluža kako nakon nekih teških pitanja trebamo malo ubaciti poneko lako i kada se čovjek navikne na ritam malo težih pitanja, lako ga iznenadi. Imao je jedan dobar primjer kada je nakon par teških pitanja dobio "tko je autor Da Vincijevog koda", mislim u Kviskoteci negdje gdje su svi "zblenuli". Mislim da je ovaj set danas imao nešto težih pitanja koja sam srećom odgovorio, ali onda je došao jet lag.. - zaključno je rekao Dean.

Foto: HRT

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ena4444
Ena4444
16:21 26.01.2023.

Mislim da je Ivana to trebala znati.

HR
hr76
07:03 26.01.2023.

Do kraja ove godine svi su dužni isticati dvojne cijene, u eurima i u kunama. Što onda ovaj Lokas priča, pitanje je bilo skroz legitimno i morao joj je odgovoriti.

KO
komentant
17:25 25.01.2023.

Prelijepa Ivana. Uživaj. Zaslužila si. Uvijek ću te se sjećati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije