Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Natjecatelji u 'Milijunašu' zakazali su na ovom pitanju, znate li vi točan redoslijed?

U igri "Najbrži prst" u kojoj se tražio sljedeći natjecatelj koji će sjesti preko puta Tarika Filipovića natjecatelji su morali kronološki poredati stripovske junake prema godinama njihova nastanka
22. listopada 2020. u 21:02 4 komentara 26955 prikaza
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/6

Branimir Tot nastavio je u večerašnjem kvizu "Tko želi biti milijunaš?" svoju igru i otvorio je emisiju pitanjem za 125 tisuća kuna. 
Koji je istraživač preminuo na po njemu prozvanom otoku, unutar po njemu prozvanog mora. Ponuđeni odgovori su bili Abel Tasman, Dmitrij Laptev, Vitus Bering i James Clark Ross.

Pozvao je džoker zovi koji mu je kao mogući točan odgovor rekao Vitus Bering, ali Branimir nije bio siguran da je njegov džoker u pravu i odlučio je uzeti 64 tisuće kuna. Šteta što nije vjerovao svom džokeru jer mu je ponudio točan odgovor. Sljedeći natjecatelj je bio Ivan Glavaš koji je uz pomoć džokera osvojio 32 tisuće kuna, ali na pitanju za 64 tisuće kuna nije bio siguran u točan odgovor i odlučio je odustati.

U igri "Najbrži prst" u kojoj se tražio sljedeći natjecatelj koji će sjesti preko puta Tarika Filipovića natjecatelji su morali kronološki poredati stripovske junake prema godinama njihova nastanka, a ponuđeni junaci su bili Iron Man, Batman, Superman, Spider - Man. Dogodilo se ono što se rijetko događa u igri najbrži prst a to je da nitko od natjecatelja nije točno posložio stripovske junake prema godinama njihova nastanka. Točan redoslijed je bio Superman, Batman, Spider - Man i Iron Man.

od trnja do zvijezda Oskarovac šokirao traumatičnim detaljima iz djetinjstva: Seksualno su me zlostavljali pohvalila se Marija Husar Rimac (45) pokazala trudnički trbuščić: Dar od Boga kada smo se najmanje nadali Ella Dvornik počinje vjerovati u čuda Ella podijelila status o pravima homoseksualaca na obitelj i izazvala burnu raspravu
Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • PetiElement:

    Kaj, više nitko ne gleda.. pa malo promocije... a jada......

  • Neutralac:

    Tarik je jako narcisoidan i samodopadan tip...

  • Neutralac:

    Ovaj Tarik je jako narcisoidan i samodopadan tip... Ide mi na zivce....