Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPETLJAO SE

Natjecatelji osvojili 99.000 kn, a lovca jako zbunilo pitanje o poznatom hrvatskom glumcu! Biste li znali odgovor?

Foto: HRT
1/8
28.02.2022.
u 19:07

Lovac Mladen Vukorepa nije znao ime našeg glumca Leona Lučeva, te je kao odgovor na pitanje tko u filmu 'Tko je muškarac bez brkova' igra Dona Stipana i Generala Ivice?' ponudio samo prezime Lučin.

Završila je još jedna uzbudljiva epizoda mnogima omiljenog kviza 'Potjera'. Za iznos od 99.000 kn borili su se Juraj, Petar i Tomislav. Natjecatelji su se odlično držali na ploči, a završnu potjeru su završili s 14 koraka prednosti. 

Lovac Mladen Vukorepa nije znao ime našeg glumca Leona Lučeva, te je kao odgovor na pitanje tko u filmu 'Tko je muškarac bez brkova' igra Dona Stipana i Generala Ivicu?' ponudio samo prezime Lučin. 

Vukorepa, ali ni natjecatelji nisu znali odgovor na pitanje o tome koja je naša glumica napisala autobiografiju 'Voli me više od svega ba svijetu', a riječ je o pokojnoj Miri Furlan

Lovac na kraju nije uspio stići natjecatelje koji su osvojili 99.000 kuna. 

VIDEO Pogledajte nominirane za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije