Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opraštaju se od Edite

Natjecatelje 'Farme' potresla je vijest o tragičnoj smrti Edite Ptičar

Foto: Nova TV
1/5
14.12.2018.
u 11:40

Frane Čorić rekao je kako je bilo lijepo družiti se s njom jer je bila jako draga, pametna i posebna djevojka.

Natjecatelji showa "Farma" u šoku su i potresla ih je vijest da je Edita Ptičar preminula u prometnoj nesreći.

Edita je u ovoj sezoni "Farme" provela 11 tjedana, a svi natjecatelji imaju lijepa sjećanja na ovu vedru 26-godišnjakinju.

– Potresena sam. Kolegica mi je javila. Ona je uvijek bila vesela, voljela je društvo. Bila je lijepa, zrela, pametna, razumna. Ona je bila primjer svima. Ovo mi je veliki šok – izjavila je za Dnevnik.hr Štefica Rožanković.

Saša Vujnović kaže kako će je pamtiti samo po dobrome, a Frane Čorić rekao je kako je bilo lijepo družiti se s njom jer je bila jako draga, pametna i posebna djevojka.

Kristina Kesovija dodala je kako je s Editom imala lijep odnos i s njom se nitko nije mogao posvađati jer je bila razumna i dobra. 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fake
13:02 14.12.2018.

Počivaj u miru.Edita je bila daleko najbolja cura na Farmi.Vrijedna i poštena prije svega.Još jedan anđeo na nebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije