Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV?

Natašu Janjić osvojio dubrovački slikar i aktivist

Foto: Story
1/6
04.10.2017.
u 11:31

Pero je javnosti poznat po aktivizmu. mediji su o njemu pisali u kolovozu kada ga je Državno odvjetništvo odlučilo ispitati zbog natpisa koji je nosio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita u Zagrebu.

Nataša Janjić ponovno ljubi! Nakon što je ljetos prekinula jednogodišnju vezu sa Samirom Šećerkadićem, splitska glumca sreću je našla u zagrljaju  40-godišnjeg dubrovačkog slikara i dizajnera Pere Mrnarevića, piše Story. Par je viđen ovih dana u Zagrebu kako se grli i izmjenjuje nježnosti.

Pero je javnosti poznat po aktivizmu. Mediji su o njemu pisali u kolovozu, kada ga je Državno odvjetništvo odlučilo ispitati zbog natpisa koji je nosio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita u Zagrebu. Znanjem je gledatelje impresionirao i 2008. kada je u emisiji "Piramida" pobijedio u malom finalu. O njegovom privatnom životu se malo zna, a poznato je da se dosad nije ženio. Sudeći po posljednjem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, to i ne namjerava.

– Šanse da se oženim naspram onih da nam u Hrvatskoj bude bolje tu su negdje, podjednake. Zapravo, šansa da se oženim je nikakva, a da nam bude bolje još je i manja – izjavio je Mrnarević.  


 

Komentara 3

KR
kruti190
13:51 04.10.2017.

drugaricu su mogi 'aktivisti'&manjinci osvojili,samo se uredno redaju,ihihihi

Avatar tetina
tetina
11:53 04.10.2017.

Opet ljubi! Neka prezimi , nece docekati proljeće kao ni drugi s njom...

Avatar arhaika
arhaika
15:33 04.10.2017.

jako bitno. boze, koja vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije