Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad sretnija

Nataša objavila prvu fotku s dečkom: Cijeli moj svemir u jednom kadru

Nataša Janjić
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
01.10.2018.
u 15:42

Glumicu i liječnika Nenada Medančića spojila je njena prijateljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić

Više nije tajna da je Nataša Janjić u vezi s liječnikom Nenadom Medančićem, ali do danas nije objavljivala njihove zajedničke fotografije niti se zaljubljeni par koji čeka prinovu, zajedno pojavljivao u javnosti.

Glumica je danas na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je s Nenadom i svojim ljubimcem, psom Uškom te je napisala:

- Čitav moj svemir u jednom kadru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citav moj svemir u jednom kadru ❤️ #volimvolim #familyfirst #love #gratitude #hiddenmoments

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

Kako je priznala za Story s Nenadom ju je spojila prijateljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić.

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj,  baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u  istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - izjavila je Nataša. 

 

Komentara 8

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
16:41 01.10.2018.

Ja mislim da če Nataša pravu sreču i strast na kraju nači u Beogradu. Prave hrvatice Severina i Marijana su dokaz toj hipotezi.

SC
schwertransport
16:11 01.10.2018.

Ovo me asocira na onaj vic kada je Mujo izgubio kozu a mladi par bio u klincu a on u potrazi za kozom pa zalutao ispod kreveta kada je mladic dosao do kraja a djevojka veli dragi vidim cijeli svijet a Mujo ispod kreveta vice vidis li i moju kozu Tako i ona o svemiru

Avatar Apsalar
Apsalar
16:43 01.10.2018.

Meni je komičniji ovaj njen "haštag"-#familyfirst ... Ma mislim... znajući što znamo... licemjerka. (A isto mi je drago kad ljudi nađu sreću... ona, on, pas i beba na putu)..možda shvati što uistinu znači -familyfirst-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije