Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERO JE džentlmen

Nataša Janjić fotografijom potvrdila svoju novu vezu

Nataša Janjić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
24.10.2017.
u 12:16

Glumica je na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju na kojoj joj Pero vezuje cipele, a pokraj nje je napisala: "Gentleman: muškarac na usluzi ženi s osmijehom."

Nakon što su mediji nedavno donijeli priču o novoj ljubavi glumice Nataše Janjić (35), čini se kako je i ona sama potvrdila da je dubrovački dizajner i akademski slikar Pero Mrnarević njen novi odabranik.

Glumica je na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju na kojoj joj Pero vezuje cipele, a pokraj nje je napisala: "Gentleman: muškarac na usluzi ženi s osmijehom."

 

Gentleman: muskarac na usluzi zeni s osmijehom. 💁 #podokupacijskomcizmom #zaemancipacijumuskaraca #slabijispolsmudima

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Zanimljivo je da su se ispod slike javili njeni kolege Ana Gruica i Slavko Sobin, koji su emotikonima srca i osmijeha pokazali odobravanje.

Podsjetimo, Nataša Janjić ljetos je prekinula jednogodišnju vezu sa Samirom Šećerkadićem, a početkom ovog mjeseca reporteri Storyja prvi su je put snimili u društvu 40-godišnjeg Mrnarevića, koji je poznat i po aktivizmu. Mediji su o njemu pisali u kolovozu, kada ga je Državno odvjetništvo odlučilo ispitati zbog natpisa koji je nosio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita u Zagrebu.


 

Komentara 5

US
USA
12:45 24.10.2017.

Zasto covjek kojem je bog dao talent i koji je mogao biti jedan od velikih modernih kipara ili slikara (govorim o svjetskoj dimenziji), koji je jos nadprosjecno inteligentan i obrazovan, kao covjek senzibilan i dobar u dusi, na kraju sve to protrati i postane lumpproleter ili aktivist, kojeg ispituje policija dok brani neobranjivo, covjeka cija su djela sve suprotno od onog sto je on. O ljubavnoj vezi ne bi jer ona ce potrajati cca 6 mjeseci.

SA
Shariel Aron
13:21 24.10.2017.

Znači,saznali smo da Šećerahatlukadić više ne igra sa Natašom Janjac.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:03 24.10.2017.

Izgleda da Nataša voli muškarce robove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije