Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ondje nije stranac

Natali Dizdar spot za pjesmu "Grijeh" snimila u zatvoru

natali
Screenshot
03.07.2013.
u 10:30

Pjesma "Grijeh" dobila je i svoje videoizdanje koje je Natali snimila s još jednim dugogodišnjim suradnikom, redateljem Andrejom Korovljevim, dobitnikom Porina za spomenuti videoprogram.

Natali Dizdar, ovogodišnja dobitnica dvaju Porina, za najbolji videoprogram "ZKM Live" i najbolju vokalnu suradnju s Darkom Rundekom u pjesmi "Mjesecu je dosadno", nastavlja nizati hitove.

Najnoviji "Grijeh", autora Dina Šarana, tvorca još nekolicine Natalinih hitova poput "Stranac", "Ne pitaj" i drugih te producenta Đanija Pervana već je nekoliko mjeseci na visokim pozicijama svih radijskih top-ljestvica te na prvom mjestu Nacionalne top-ljestvice HR 2. program. Pjesma "Grijeh" dobila je i svoje videoizdanje koje je Natali snimila s još jednim dugogodišnjim suradnikom, redateljem Andrejom Korovljevim, dobitnikom Porina za spomenuti videoprogram.

Spot je sniman na Zagrebačkom velesajmu, ali i u zatvorskim prostorijama koje za Natali nisu bila novost jer ih je već posjetila kao studentica socijalne pedagogije.

Novi Natalin videouradak pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije