Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimski partiji

Natali Dizdar i Karla Belovari zablistale na otvorenju bara

csmo
Foto: PR FOTO
1/9
16.11.2013.
u 09:12

Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći, a uz ljepotice Koranu Gvozdić, Kim Kosanović, Anu Radišić, Karlu Belovari i druge uživala je u koncept partiju Cosmopolitan bara.

Sezona zimskih partija je otvorena! Cosmopolitan bar u središtu grada Zagreba atraktivnim konceptom i party programom odveo nas je na putovanje svjetskim metropolama. Pjevačica Karla Belovari pjesmom je okupljene provela kroz 80’te i 90’te godine, ali je izvela i neke od današnjih najvećih glazbenih hitova, a u nastupu su joj se pridružili i gosti ovog neuobičajenog partija.

Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći, TV voditeljica Korana Gvozdić večer je provela u društvu dečka Ivana Šarića, a pobjednica svjetskog izbora ljepote Look Of The Year Kim Kosanović uživala je zimskom ambijentu ovog atraktivnog bara.

Leo Mijatović i Ivica Propadalo iz Teške industrije, glazbenica Ivana Radovniković, TV voditeljice Ana Radišić i Hana Tabaković, radijski voditelj Saša Lozar, ljepotice Jelena Denona i Martina Čular samo su neki od celebritija koji su uživali na otvorenju novog bara.

>> Natali Dizdar u surferskom raju na Kanarima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije