Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumjesni komentari

Našu voditeljicu napali zbog izgleda, a ona im poklopila u svom stilu

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/4
02.09.2019.
u 14:57

Popularna voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica poslijednjih dana na Instagramu dobiva kritike na račun svog izgleda.

Vesela i nasmijana voditeljica RTL-a Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu često objavljuje crtice iz svakodnevnog života. Na jednoj od poslijednjih objava pratitelji su ju prozvali zbog njezinog izgleda.

Naime, tvrde kako je glumica premršava i da im je bila "taman" s par kilograma više.

"Premršava si","Doris tu si mi preee mršava, baš si bila tamans par kg +", samo je dio komentara koji su zasipali objavu poznate voditeljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U šumu..po zahvalu za sve što imam i snagu za sve što stiže 🙏💙🙌 Ugodan vikend svima 😘

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Doris nije htjela šutjeti već se obartila svima koji su joj uputili komentare.

 -Mislite da nije bilo pritužbi dok sam bila malo deblja? S obzirom na to da će se uvijek nekom sviđati nekom ne, onda je nekako najbolje i najvažnije da se ja sviđam sama sebi - napisala je u odgovoru na komentar jedne pratiteljice koja je stala na njezinu stranu.

- Kaj ste navalili na kile, žena trči, radi, odgaja djecu, a po ovim vrućinama nemreš ni jesti. Sad će zima i sarmice pa ćemo se svi popuniti, haha - napisala je pratiteljica kojoj je Doris odgovorila.

 

Ključne riječi

Komentara 17

BO
Bojans
16:14 02.09.2019.

Nikad nisam kužio za kaj se kao po vrućini nemre jest. Ima dosta debelih koji žive u jako toplim područjima. Ako im je hrana dostupna..

CA
Cafa
20:17 02.09.2019.

Kost i koža. A i s +5 kg izgleda kao dječačić.

DU
Deleted user
15:48 02.09.2019.

2 kg mršavija ili 3 kg deblja, ja bih je napao... zbog izgleda.. 😁 i to zbog spolne nejednakosti... ona zgodna žena, a ja normalan muškarac.. ( dedica od 74 g.) 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije