Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Naši producenti rade na albumu Simple Mindsa

13.10.2016., Zagreb - Darko Juranovic D'Knock i svjetski poznati producent Andy Wright rade na novom albumu Simple Mindsa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
19.10.2016.
u 14:29

U povodu 40 godina grupe poznati hitovi u rukama Darka Juranovića, Zvonimira Duspera i Andyja Wrighta dobivaju novo ruho i prizvuk

– Ovo je definitivno početak našeg drugog života. Kao da smo u drugoj sferi! Ima li boljeg posla od rada na najvećim hitovima jednog od najboljih pop-rock bendova svih vremena?! – kazao nam je presretni Darko Juranović D’Knock kad smo ga posjetili u njegovu studiju, gdje je sa Zvonimirom Dusperom Dusom i Andyjem Wrightom, britanskim dobitnikom Grammyja koji je surađivao s Annie Lennox, Natalie Imbrugliom, Lucianom Pavarottijem, upravo “šminkao” najveći hit Simple Mindsa “Don’t You (Forget About Me)”.

Njihov projekt PlayOne, koji osim D’Knocka i Dusa čini i DJ Fresh Jay, dobio je priliku producirati album najvećih hitova legendarnog škotskog benda u povodu 40 godina njihova postojanja, na kojem su poznate pjesme dobile novo, moderno ruho. Uz 12 novih verzija PlayOne radi i 12 produženih verzija tih pjesama, kao i klupske remixeve koje će Simple Mindsa ekskluzivno promovirati 2017.

– Darka sam upoznao preko agentice Petre Crnetić. Napravili smo nekoliko testnih suradnji, kao što je remix pjesme grupe Simply Red. Bio sam jako zadovoljan pa smo im odlučili dati priliku na ovako velikoj stvari. Dečki su jako kreativni, što će se i osjetiti na ovom albumu – kazao je Andy Wright, koji je, osim s projektom PlayOne, dosad u Hrvatskoj surađivao i s Gibonnijem na albumu “20th Century Man”, ali i s pokojnim Tošom Proeskim na albumu na engleskom jeziku.

– O Toši uvijek sve najbolje. Bio je divna osoba, imao je božanski glas, a njegov je engleski bio bez naglaska. Uvjeren sam da bi postao velika svjetska zvijezda. Imali smo velike planove i najavljene duete s mnogim poznatim pjevačima – rekao je Wright.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije