Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnje odluke

Naše zvijezde prestaju pušiti i idu na dijetu

zoran šprajc
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
01.01.2014.
u 08:00

HTV-ov urednik Zoran Šprajc odlučio je reći “zbogom” cigaretama, a Natali Dizdar smanjit će vrijeme koje provodi pred televizorom

Kada nova godina pokuca na vrata, s njom se u paketu uvijek provuku i odluke koje smo čvrsto odlučili poštovati u idućih 365 dana. O tome držimo li se tih odluka, dalo bi se raspravljati, ali naši poznati donijeli su ih puni samopouzdanja i vjere u sebe.

Šprajcu zasad dobro ide

Za HTV-ova urednika i voditelja Zorana Šprajca kraj 2013. godine bio je iznimno težak. Nakon što je doživio srčani udar ugrađen mu je stent, a nakon dva tjedna pušten je iz bolnice i sada je na kućnoj njezi. U novoj godini želi zdravlje, a na putu prema tom cilju morao je donijeti i neke odluke.

– Jedina bitna novogodišnja odluka zapravo i nema veze s mojom odlukom, nego silom prilika. Dakle, odlučio sam prestati pušiti i zasad se te odluke držim, a nadam se da će tako ostati i u 2014. To isto želim i svima drugima koji su spremni na to odricanje – poručuje Šprajc. Novogodišnju odluku vezanu za zdravlje donio je i vaterpolist Ante Vukičević.

– Ove sam godine odlučio smršavjeti, napornije trenirati i više paziti na prehranu kako bih konačno stao na kraj višku kilograma – kazao je Ante. Druga velika želja mu je da u 2014. posjeti London.

Želi ženu svojih snova

Antin kolega Luka Bukić od zlatne ribice zatražio je tri želje.

– Ove se godine želim više posvetiti fakultetu i položiti sve ispite s prve godine ZŠEM-a. Želim posjetiti Švedsku, a prije svega u 2014. bih htio upoznati i djevojku s kojom bih ostvarivao zajedničke snove – iskreno je kazao 19-godišnji Luka, sin proslavljenog vaterpolista Perice Bukića. Zadarska pjevačica Natali Dizdar donijela je odluku vezanu uz pošast 21. stoljeća – tehnologiju.

– Nisam baš tip od novogodišnjih odluka, ali u sljedećoj godini odlučila sam što manje vremena provoditi pred staklenim ekranima(što manje gledati televiziju ili biti na Facebooku), a što više u prirodi i na zraku. I dat ću sve od sebe da naučim svirati novi instrument, i to keytar – zaneseno kaže Zadranka, koja će u novu godinu, kaže, ući pjevajući. Sve željne dobrog provoda poziva da joj se večeras pridruže na koncertu u zagrebačkom klubu Sax.

Komentara 9

AS
asi2013
09:38 01.01.2014.

Čija je to zvijezda Šprajc? Meni on nije ni anti zvijezda!! I mnogima. Dobrim dijelom radi takvih gledanost HRT je jedna od najslabijih u Europi. Zapanjujuće je da ima novinara koji pišu ovakve članke. Ipak Vama, ovdje na kontroli, želimim sretnu Novu Godinu!

NV
novo vriijeme
09:31 01.01.2014.

Zar je ovaj još HTV urednik? Zato HTV-u tako dobro ide.

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
11:56 01.01.2014.

Zvijezde "petokrake" kad je Šprajc u pitanju. : ) Želim sretnu Novu godinu svima. Nadam se da će u ovoj godini kod nekih građana splasnuti ideja o Velikoj Srbiji ili Jugoslaviji. Sretna nam 2014.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije