Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirala je sve

Naša voditeljica u srpskom realityju pokušala je prerezati vene na rukama

Foto: Instagram screenshot
1/6
02.02.2020.
u 13:32

Slađana Petrušić Slađa iznijela je optužbe na račun produkcije showa i poslali su je u izolaciju gdje je razbila vrč s vodom i razbijenim staklom pokušala je prerezati vene.

Slađana Petrušić Slađa koju pamtimo iz emisije "Noćna mora" pokojnog Željka Malnara u novoj sezoni reality showa "Parovi" sudjeluje kao natjecateljica, dok smo je prije u istom showu gledali i u ulozi voditeljice.

Svađe i ispadi natjecatelja ovog  showa nisu ništa novo, a i sama Slađa je u prijašnjim sezonama izazivala svađe i pravila skandale. Slađa je u emisiji  iznijela optužbe na račun produkcije ovog srpskog realityja i voditeljica ju je upozorila da to ne radi. Slađu i sudionika Dušana Zdravkovića poslali su u izolaciju, a prije njihovog odlaska u izolaciju Slađa se posvađala i s članovima osiguranja.

- Ja ne idem u izolaciju i neću biti novčano kažnjena - vikala je Slađa dok su joj govorili da mora u izolaciju. Kako prenose mediji u Srbiji voditeljica je po dolasku u izolaciju razbila vrč za vodu i njime je pokušala presjeći vene na rukama. Brzo su je prebacili u bolnicu u Zemunu.

- Slađa Petrušić je bila u našoj bolnici prije dva sata, i nakon što joj je previjena ruka, otpuštena je na kućno liječenje. U njenom slučaju nije bilo kirurške intervencije već samo previjanja  rane - poručili su iz bolnice, a prenosi Kurir. Inače, Slađa je u svibnju prošle godine imala i lakši infarkt zbog kojeg se neko vrijeme povukla s malih ekrana. 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pahor
14:45 02.02.2020.

Nasa voditeljica?????? Jedan od oriđinala iz nocne more prepoznatljiv po sisama na izvolte. Za nji je Sevica svemirski brod a Jajan genije. Cak i Cezar je pjevao bolje. Nemojte to cudo nazivati nasim voditeljicama

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:56 02.02.2020.

Mora da skrene nekako paznju na sebe.

Avatar taqa
taqa
14:27 02.02.2020.

Svaka ptica svome jatu leti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije