Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva ilustracija

Naša plus size manekenka se požalila na komentare o oblačenju pa pokrenula raspravu

Foto: Instagram screenshot
1/10
20.09.2020.
u 09:00

"Da sam imala kunu za svaku ovakvu recenicu na moj racun pa danas bi imala milijarde. Ili ona ‘gle kak ima lijepu facu, a tijelo katastrofa. Sreća moja pa je glava na mjestu, samopouzdanje točno gdje treba, a pare...pare su tu da se troše. Hahahahhaha! Da vas čujem, koliko nas je koje bi trebale po drugima biti zaključane u podrumima", napisala je Lucija

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer na svom je Instagram profilu objavila zanimljivu ilustraciju na kojoj dvije cure komentiraju punašniju ženu.

"Ona s ovakvom građom ne bi smjela tako se oblačiti. Sramota", stoji u ilustraciji.

Foto: Instagram screenshot

"Da sam imala kunu za svaku ovakvu recenicu na moj racun pa danas bi imala milijarde. Ili ona ‘gle kak ima lijepu facu, a tijelo katastrofa. Sreća moja pa je glava na mjestu, samopouzdanje točno gdje treba, a pare...pare su tu da se troše. Hahahahhaha! Da vas čujem, koliko nas je koje bi trebale po drugima biti zaključane u podrumima", napisala je Lucija a mnoge su joj se pratiteljice javile sa svojim iskustvima.

"Najgore je kad ti u djetinjstvu i kroz adolescenciju ovakve rečenice upućuju članovi uže obitelji", samo je jedno od njih. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mikioni
mikioni
10:01 20.09.2020.

Lijepa je.

Avatar ucjena
ucjena
09:56 20.09.2020.

Prava cura i za gledat i za ...... neka Luce samo odi tu liniju, ima nas koji to volimo puno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije