Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NE PJEVA

Naša pjevačica otkrivena je u butiku, a album joj se prodaje za 1000 kuna!

Foto: Insatgram
1/7
15.02.2020.
u 11:20

- Vlatka je odselila u Kanadu, a njene pjesme se još rado slušaju. Kada je nekom stalo do određenog izvođača, spreman je platiti toliku cifru - smatra Škugor koji se i prisjetio kako je otkrio Vlatku.

Vlatka Pokos odselila se u Kanadu i zamrznula njenu pjevačku i voditeljsku karijeru, a čini se da još uvijek ima jako puno fanova. Zanimljiv je podatak da je među kolekcionirama iznimno tražen njen debitantski album iz 1998. godine, na kojem su hitovi "Metak" i "Ne tražim ništa".

Taj CD na Discogsu netko prodaje za čak 150 dolara (1020 kuna). Inače, taj album je 1998. izdala izdavačka kuća ZG Zoe Music Zorana Škugora koji nam je kazao kako ništa nije čudno kada su u pitanju fanovi.

Foto: Discogs

- Vlatka je odselila u Kanadu, a njene pjesme se još rado slušaju. Kada je nekom stalo do određenog izvođača, spreman je platiti toliku cifru - smatra Škugor koji se i prisjetio kako je otkrio Vlatku. 

- Nakon karijere u Srebrnim krilima radila je u jednom butiku u centru Zagreba. Pitao sam je hoće li u solo karijeru i odmah joj ponudio plaću od 1500 njemačkih maraka. Ona me tražila 2000 maraka jer joj je tadašnji dečko odselio iz Hrvatske, pa je sama morala plaćati stan - kazao nam je Škugor, koji je Pokos i dogovorio angažman u Sedmoj noći na HTV-u.

- Ideja je bila da od nje napravim našu Raffaellu Carru. Potpisali smo ugovor na dvije godine, no ona je već nakon godinu dana htjela raskinuti ugovor jer se poželjela udati - rekao je Škugor. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Django
Django
11:47 15.02.2020.

Trebalo je pisati - cijena albuma je 1000 Kuna. Da li se prodaje, to je već drugi par opanaka.

Avatar BettyWN84
BettyWN84
17:04 16.02.2020.

Тražitе udicu s neznancеm! Spгеmni za svе ekspеrimente! -- www.Kisstok.com

NO
nordic
12:00 15.02.2020.

ja ga imam negdje u kutiji njen CD 🙈 kako ja znam sama ga je izdala. nema diskografa a original je! Ma ona je meni bila PRVA KLASA. Srebrna krila pa sama pa kako je vodila zabavne misije sa stilom i ponasanjem.. a danas??? ostalo joj necu komentirat al u ovome je bila TOP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije