Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao ti i ja

Naša pjevačica ima spot za novu pjesmu i neodoljivo podsjeća na Shakiru

28.06.2018.
u 14:37

Autori nove pjesme Franke Batelić su Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Franka Batelić objavila je spot za novu pjesmu "Kao ti i ja".

Autori njenog novog singla su Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, a singl su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, a radi se o nastavku sjajne suradnje, nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu "Crazy".

Spot je sniman na otočiću i svjetioniku Sv. Ivan, a Franka u ovom spotu stylingom i frizurom neodoljivo podsjeća na Shakiru, suprugu nogometaša Gerarda Piquéa. 

- Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice - rekla je Franka. 

1/16

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
22:37 28.06.2018.

Sva je falsa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije