Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Naša pjevačica bila je na vrhuncu slave kada se povukla iz javnosti, sada objavila video koji nitko nije očekivao

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
17.01.2021.
u 20:00

. Uz glazbu grunge benda Alice In Chains i njihove pjesme 'Sea Of Sorrow' Tina je pokazala svoje plesne vještine.

Tina Vukov svoju je glazbenu karijeru započela još u tinejdžerskim danima, a unatoč tome što su svi u njoj vidjeli golemi glazbeni potencijal, Tina se na samom vrhuncu glazbene slave odlučila povući sa scene. Sada nakon nekoliko godina stanke nedavno je izjavila kako radi na novom albumu za koji je većina pjesama gotova.

Postala je i sve aktivnija na društvenim mrežama, a zadnji video koji je objavila oduševio je njezinu publiku. Uz glazbu grunge benda Alice In Chains i njihove pjesme 'Sea Of Sorrow' Tina je pokazala svoje plesne vještine i zavodljivo je zaplesala u videu koji je objavila na Instagramu.  Nedavno je pjevačica rekla kako nije u ljubavnoj vezi.

Nakon ljubavnog brodoloma s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tinino srce je zarobio Bojan Aleksovski, ekonomist makedonskog podrijetla koji se 2015. godine natjecao u showu The Voice. O njihovoj vezi se pisalo prije dvije godine, no ni Tina ni Bojan nisu potvrdili da su u vezi, a na društvenim mrežama ne objavljuju fotografije na kojima su zajedno.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov)

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

PS
popevke sAm slagal
20:39 17.01.2021.

Sjećam se tog vrhunca glazbene slave kada je dvadeset puta punila Arenu, Poljud i Maksimir. Šteta što se povukla.

ZA
zagabria5
21:00 17.01.2021.

Sve je to kod nas neozbiljno i nedisciplinirano. Malo bi pjevale malo ne bi, malo ni same ne znaju šta bi i eto prođe život. Nazdravlje

RI
ribar110
21:31 17.01.2021.

Šteta, cura je imala stvarno super glas. Nije jedna od onih bez veze jer radi se o školovanoj curi s velikim talentom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije