Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Marijana Batinić objavila fotografiju preslatke kćerkice Roze, pratitelji je obasuli komentarima

Marijana Batinić
Foto: Instagram
1/7
12.03.2021.
u 23:00

- Ne možeš dočekat da zaspi, a onda jedva čekaš da se probudi, napisala je ponosna mama pokraj fotografije svoje mezimice. Fotografija je ubrzo dobila 10 tisuća lajkova, i puno pozitivnih komentara Marijaninih pratitelja

Marijana Batinić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kćerkice Roze dok je spavala u krevetiću. 

- Ne možeš dočekat da zaspi, a onda jedva čekaš da se probudi, napisala je ponosna mama pokraj fotografije svoje mezimice. Fotografija je ubrzo dobila 10 tisuća lajkova, i puno pozitivnih komentara Marijaninih pratitelja. 

Podsjetimo, RTL-ovoj voditeljici i njezinom suprugu, marketinškom stručnjaku Mateju Pašaliću, ovo je drugo dijete, a osim Roze imaju i šestogodišnju kći Enu kojoj su povjerili zadatak da odabere ime mlađoj sestri.

Foto: Instagram screenshot

Inače, da će ponovno postati majka Marijana je otkrila početkom prošle godine, baš u jeku najveće pandemije koronavirusa. Zaraze se nije bojala, više ju je bilo strah, kako je tada rekla, ljudske gluposti i oglušivanje o upute Stožera za civilnu zaštitu te neodgovornost pojedinaca koja nas sve može skupo koštati.

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica. Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala... - poručila je lani voditeljica i to netom nakon što je privela kraju jedanaestu sezonu showa 'Ljubav je na selu'.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije