Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Naša influencerica pokazala tijelo u badiću, pratitelji: 'Kakav komad! Gori sve'

Foto: Instagram
1/24
12.06.2022.
u 08:00

Jelena Perić, koju je javnost upoznala u showu 'Ples sa zvijezdamam', pozirala je u šarenom dvodjelnom bikiniju, čiji se gornji dio veže unakrsno.

Influencerica Jelena Perić, koju je javnost imala priliku bolje upoznati u showu 'Ples sa zvijezdama' na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju u badiću.

Jelena trenutno provodi vrijeme u Rovinju s prijateljicom Ivanom Mišković, a pozirala je u šarenom dvodijelnom bikiniju, čiji se gornji dio veže unakrsno. U njemu je Jelena istaknula svoje vitko tijelo, preplanuli ten, ali i raskošne obline kojima se može pohvaliti.

U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. "Kakav komad", "Woow Jele", "Ma daaj nisi normalna", "Gori sve", "Amazonka",  pisali su joj pratitelji u komentarima.

Također, na storyjima, sa svojih više od milijun pratitelja, podijelila je kako ona i Ivana provode vrijeme, što jedu, ali i kako znaju uživati uz dobru čašu vina i bazen.

Podsjetimo, influencerica je u showu nastupila s mentorom Markom Mrkićem, a par je dogurao do finala. Svojim plesnim pokretima i energijom privukla je mnoge obožavatelje, a riječi hvale redovno su joj upućivali i članovi žirija.

U finalnoj emisiji Marko i jelena su otkrili da njihovo upoznavanje nije bilo nimalo ugodno te da Marko nije htio nju za partnericu.

- Marko Mrkić nije mene htio za partnericu, bio je uvjeren da će dobiti Bojanu Gregorić Vejzović! - razotkrila ga je Jelena.

- Ali onda si počela plesati pa sam dobio malo optimizma - našalio se Marko na to,a par se kasnije odlično slagao

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Komentara 1

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:29 12.06.2022.

Ok tjelo je super, do vrata sve prirodno. Ipak, kirurski i kemijski obradjeno lice pak kaze da je vise stvorena za fizicku interakciju a manje za intelektualnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije