Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje pozitivna

Naša glumica započela radove u zgradi nakon potresa, pokazala veliku štetu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
25.04.2020.
u 09:00

Podsjetimo, glumica je ranije objavila fotografiju štete na zgradi koja se dogodila kao posljedica potresa, a osim toga je objavila fotografiju na kojoj ima kacigu na glavi jer njezin dom još nije obnovljen.

Nakon što je pokazala da zbog štete na kući ide u šetnju s psom s kacigom na glavi, glumica Bojana Gregorić Vejzović objavila je seriju fotografija na kojima ona i suprug Enes saniraju štetu.

U tome im pomažu i profesionalci, a Bojana je kazala kako se nada da neće više biti jakih udara

Podsjetimo, glumica je ranije objavila fotografiju štete na zgradi koja se dogodila kao posljedica potresa, a osim toga je objavila fotografiju na kojoj ima kacigu na glavi jer njezin dom još nije obnovljen. 

1/5

 "Točno mj.dana od potresa u Zagrebu...Probat ću optimistično, to se od glumaca i dalje očekuje...Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: ”Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!” Maska umjesto šminke,kaciga jer s krova klize cijepovi pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba,dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te “srce” cijele zgrade, a sam Bog nas je čuvao 22.3.2020!" napisala je Bojana uz objavu.

Inače, ova dugogodišnja UNICEF-ova ambasadorica dobre volje za Hrvatsku, u prosincu prošle godine  se vratila iz jednog od najvećih izbjegličkih kampova na svijetu 'Za'atri' u Jordanu gdje se družila s izbjeglicama u kontejnerskom naselju. – Današnje misli: zahvalnost i poniznost! Među djecom i ljudima koji su izgubili sve osim osmijeha i nade! Zdravi smo i imamo krov nad glavom, onda trebamo uzviknuti: Hvala ti, živote! – poručila je glumica nakon druženja s djecom u izbjegličkom kampu. Svoja iskustva iz kampa Bojana je redovito dijelila s pratiteljima pa je tako otkrila i da izbjeglice dobivaju svega 30 dolara mjesečno za osnovne životne potrebe kao i da Jordan ima čak 14% stanovništva koje živi u potpunom siromaštvu. Unatoč tome, vjeruju da su pred njima bolji i svjetliji dani.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije