Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila

Rajko i Snježana Dujmić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
08.08.2020.
u 10:22

Dujmić je objavila pjesmu Novih Fosila 'Najdraže moje' i napisala: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan... Iz duše i srca...".

Supruga pokojnog glazbenika Rajka Dujmića, Snježana na društvenim je mrežama za njegov rođendan objavila nekoliko njegovih pjesama kako bi obilježila taj dan. 

Foto: Daniel Pavlić

Snježana je već ranije objavila kako je zahvalna menadžeru Edwinu Softiću što je prozvao mnoge koji se opraštaju od Dujmića, a za koje smatra da nisu iskreni. 

Foto: Daniel Pavlić

Dujmić je objavila pjesmu Novih Fosila 'Najdraže moje' i napisala: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan... Iz duše i srca...".
Objavila je i video na kojem zajedno pjevaju Rajkov hit Milena, a onda i pjesmu 'Pjevaju šume'. 

Foto: Daniel Pavlić

Nakon toga je objavila i jednu njihovu zajedničku fotografiju. 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Snježana Dujmić nam je nakon nesreće kazala kako su Rajko i ona jako povezani, te da će napraviti sve da bude uz njega. Dodala je da će se ako treba i testirati na koronu.  Rekla je kako se on uvijek vezao sigurnosnim pojasom, a njegov automobil marke VW Tiguan ima zračne jastuke koji su se otvorili u trenutku nesreće. Prema onome što je od očevidaca uspjela doznati, Rajko je pokušao sam izaći iz automobila, ali je imao jaku ozljedu glave. Mještani koji su mu pritekli u pomoć, priča Snježana, uopće ga nisu prepoznali. Mislili su da se radi o nekom mladiću i odmah su pozvali hitnu pomoć. – Rajko je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć koju je čekao čak 45 minuta. Nažalost, u kolima hitne pomoći je izgubio svijest

Komentara 13

LK
Lee.Kershaw
11:04 08.08.2020.

Za nju se čulo samo kada bi bila "izbubana", On umro, ona odjednom živnula.

RU
Rubikon
14:55 08.08.2020.

Jučer se rastajali danas kuka ajde ajde živjet ce ona od tantijema jako dobro

AN
Andreano
16:16 08.08.2020.

Malo manje glumatanja, draga Snjezo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije