Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta mama

Naša glumica objavila razgovor sa sinom: Njegov odgovor nasmijao sve!

Foto: Josip Regović
1/6
19.06.2019.
u 14:53

Ecija Ojdanić ima dvoje djece, Cvitu i Jakova, a od 2009. godine u braku je s Robertom Orhelom.

Tako brzo odrastu - napisala je glumica Ecija Ojdanić nakon fotografije koja je nasmijala sve i u samo sat vremena prikupila više od 1.000 reakcija.

Svatko od nas barem je jednom od majke dobio ovakvu poruku, a vjerojatno i odlučio odgovoriti na njezinu radoznalost i zabrinutost. Nakon što je upitala sina gdje te ga tepajući nazvala svojim zlatom, njezin je sin Jakov odlučio odgovoriti joj da shvati da ga to pomalo i smeta.

"Vozimo se", odgovorio joj je nakon niti minute koja je prošla od poruke koja je poslana. Samo 40-ak minuta kasnije, poslao joj je novu poruku u kojoj jasno želi da svoju pažnju prebaci na drugi dio ukućana.

"Prestani me zvati mama! STVARNO! Danas si me zvala pet puta, daj malo zovi Cvitu. Ili tatu", predložio je Ecijin sin, Jakov, kojeg u mobitelu ima spremljenog pod imenom 'Jakov Orhelljubavdječačkanajveća'.

Foto: Instagram Asos

Objava je izazvala reakcije mnogih pa tako i glumice Nataše Janjić i Gianne Apostolski, koje su oduševljene odgovorom koji je glumica dobila.

"Malo mi je lakše, vidim da nisam jedina s takvim odgovorom", komentirala joj je jedna od pratiteljica na Instagramu.

Ecija je u braku s Robertom Orhelom, a uz sina Jakova ima i kćer Cvitu. Možemo ju vidjeti na televizijskim ekranima, kazališnim daskama, a nedavno je i pokazala svoje plesno umijeće u jednom televizijskom natjecanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije