Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riba na torti

Naša glumica iznenađena zbog namirnice: 'Što se s tim radi? Ja to nikad nisam ni jela ni radila'

Foto: Nova TV
1/5
16.11.2023.
u 19:00

Kraljica večere bila je punjena patka. Uz glavno jelo, Škori u čast, Jasna je spremila salatu od cikle i mikrobilja, a inspirirani tom namirnicom gosti su u trenutku zapjevali pjesmu: „Ciklo moja, ciklo stara iz bunara“. Dodatnu zabavu potaknula je igra koju je domaćica pripremila za goste.

Iako naizgled nespojiva, ideja ljetno-božićne kombinacije menija kod glumice Jasne Odorčić pokazala se vrlo uspješnom. Večerom, u koju su gosti polagali velike nade, Jasna je osvojila 19 ribica i tako izjednačila rezultat sa Škorom. Ovoj spretnoj kuharici najveći izazov zadao je voditelj Pažanin jer je dobila zadatak da u večeru ukomponira mikrobilje. „Što se s tim radi? Ja to nikad nisam ni jela ni radila“, zabrinula se Jasna, no njezina pomoćnica, susjeda i prijateljica Aleksandra pomogla je riješiti ovaj problem. Zajedničkim snagama, ove dvije prijateljice uspješno su ispunile zadatak i klice su se našle u sva tri slijeda večere.

Početak večere Jasna je odlučila malo zasladiti te je za predjelo poslužila dinju s pršutom i gorgonzolom. „Predjelo me jako iznenadilo, znala sam da će biti milun i pršut i onda ta gorgonzola je tako dobro pasala da nisam mogla stati jesti, a trebala sam da imam mjesta za glavno jelo i desert“, oduševljeno je istaknula Dienne. No, nisu svi gosti bili zadovoljni odabirom. „Ne volim ni dinju, ni pršut ni ništa od onoga, ali probao sam. Pojeo sam dva komada nekako“, ispričao je Lupino.

Kraljica večere bila je punjena patka. Uz glavno jelo, Škori u čast, Jasna je spremila salatu od cikle i mikrobilja, a inspirirani tom namirnicom gosti su u trenutku zapjevali pjesmu: „Ciklo moja, ciklo stara iz bunara“. Dodatnu zabavu potaknula je igra koju je domaćica pripremila za goste. Kartice s imenima poznatih Slavonaca svatko je zalijepio na čelo tako da svi drugi vide što piše na njoj, a zatim su počeli s pogađanjem. Kompetitivnost i želja za pobjedom rasla je sa svakim krugom pitanja. Pobjedu je odnijela domaćica, a odmah nakon nje kao najuspješnija se upisala Dienne. „Imala sam baš sreću jer slušam Dadu Topića i on je naša legenda, tako da mi se posrećilo i taman mi dobro došlo“, istaknula je.

VEZANI ČLANCI:

Zabavljajući se uz igru domaćica Jasna i njezini gosti došli su do deserta. „Svako tko se bavi izradom kolača zna da postoje različiti kolači i da postoji torta. Dakle kolači mogu biti ovakvi i onakvi, no torta – torta je kraljica kolača i samim tim Jasna potvrđuje opet da je vjerojatno najveći kulinarski stručnjak među nama čim se usudila praviti tortu“, istaknuo je Škoro, dok je neobična torta s malinama, uz dodatak klica, osvojila sve komplimente večeri. Usklađeni Dienne, Škoro i Nika za ovu slasnu večeru Jasni su dodijelili pet ribica, a Lupino je ostao dosljedan te kao i u prošlim večerima dodijelio četiri ribice. Tako se s ukupno 19 bodova domaćica večeri popela na drugo mjesto ljestvice koje dijeli sa Škorom.

Tjedan još nije gotov, u sljedećoj epizodi Dienne će pripremati finalnu večeru nakon koje slijedi proglašenje pobjednika prvog tjedna showa 'Riba na torti'. Tko će ponijeti titulu pobjednika veselog prvog tjedna ne propustite pogledati na Novoj TV!

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije