Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret

Naša bivša voditeljica se ne pojavljuje često u javnosti, a sad se pohvalila novim poslom

Foto: Instagram
1/8
19.02.2020.
u 08:36

Iako ju mnogi znaju kao voditeljicu, model i novinarku, Halilović je prije tri godina sa zaručnikom Franom Barbierijem otvorila restoran u Zagrebu te se tako okušala i u poduzetničkim vodama.

Vanja Halilović, bivša TV voditeljica postala je direktorica marketinga Kutjeva.

Iako ju mnogi znaju kao voditeljicu, model i novinarku, Halilović je prije tri godina sa zaručnikom Franom Barbierijem otvorila restoran u Zagrebu te se tako okušala i u poduzetničkim vodama. 

- Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata - proučila je Vanja Halilović nakon preuzimanja nove pozicije, piše portal jatrgovac.

Inače, Vanja se ne pojavljuje često u medijima, a prošlog ljeta oduševila je fotografijama koje je snimila s HRT-ovom voditeljicom Jelenom Lešić dok su se zabavljale na Kornatima. 

Halilović je otkrila kako je sa suprugom Franom Barbierijem posjetila Kornate, a Jelena je na Visu vježbala u badiću na brodu. Jelena i njezin suprug Krešimir ovo ljeto su usvojili janje kojemu su dali ime Dogi. Lijepa voditeljica i poduzetnik vezu su počeli 2015. godine, a vjenčali su se krajem prošle godine, samo mjesec dana nakon zaruka. 

>> Ivana Banfić, Minea i Ella prisjetile su se CRO dancea iz 90-ih!

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
ZG U SRCU
21:40 19.02.2020.

Meni je poznata po tome kaj je rasturila brak Goranu Ivanisevicu! a da je gura sadasnji skakac,to se lijepo vidi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije