Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogli sakriti zaljubljenost

Naš saborski zastupnik i lijepa glumica otkrili kamo su se uputili na izlet: 'U oblacima s mojom ljubavi'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/15
02.11.2023.
u 21:30

Kristina Krepela i Marin Miletić ne mogu sakriti svoju zaljubljenost, a ovoga su se puta odlučili otići na izlet i vožnju žičarom. Par je tijekom vožnje objavio fotografiju na kojoj je zagrljen pozirao, a oboje su bili nasmijani.

Naša glumica Kristina Krepela i njezin partner, saborski zastupnik Marin Miletić na društvenim mrežama ne prestaju dijeliti svoje zajedničke fotografije. Par ne može sakriti svoju zaljubljenost, a ovoga su se puta odlučili otići na izlet i vožnju žičarom. Par je tijekom vožnje objavio fotografiju na kojoj je zagrljen pozirao, a oboje su bili nasmijani. - U oblacima s mojom ljubavi - napisala je Kristina na fotografiji, a Marin je uz sličnu fotku kratko napisao: 'Moja!'.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prošle godine u svibnju javnost je saznala za vezu glumice i političara i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. 

VEZANI ČLANCI

Miletić je sredinom rujna slavio i rođendan, a čestitku mu je uputila Kristina.

- Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi…ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom! - napisala je Kristina i objavila njihovu zajedničku fotografiju. Marin joj je zahvalio na ovim divnim riječima i napisao je: - Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica

 

Komentara 8

NE
Neo001
21:19 03.11.2023.

Prava ljubav ne glumata kao ovaj lažov, vjeroučitelj

PA
PapezJanez
06:43 03.11.2023.

Marine prebaci sve nekretnine i saborsku placu na siru obitelj pa bus uskoro videl njenu pravu ljubav...

Avatar krcedolac
krcedolac
06:01 03.11.2023.

Rubrika "Samo bitno"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije