Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Naš poznati bloger dobio angažman na RTL-u? Ulazak u show bio bi mu vatreno krštenje

Ribafish je poznat po svojim tekstovima o hrani i piću, pivu pogotovo, pa nije neobično da se nađe u gastroshowu. U show bi se trebala vratiti Doris Pinčić Rogoznica, neslužbena je informacija koja cirkulira oko showa “3,2,1 kuhaj!”.
21. kolovoza 2019. u 08:00 2 komentara 2104 prikaza
Foto: Matija Habljak/Pixsell, RTL
Pogledajte galeriju 1/6

Novi voditelj popularnoga RTL-ova kulinarskog showa “3, 2, 1 – kuhaj!” trebao bi biti Domagoj Jakopović Ribafish! Odnosno, o popularnom blogeru i novinaru u toj ulozi se navelike priča po Zagrebu. Iako još ništa nije službeno, puno se govori o još jednoj sezoni uspjela gastroshowa koji je prošle sezone vodila Doris Pinčić Rogoznica, a natjecanje su dosad žirirali: Mateja Domitrović, Tomislav Špiček te Mate Janković.

Projekt RokOtok Ribafish: I dalje mi nije jasno što sam sve pokrenuo. Velika je ovo priča

Prema onome što doznajemo, u showu će ostati Doris Pinčić Rogoznica, dok, kako sada stvari stoje, nećemo više gledati Mateju Domitrović. Član žirija će ostati Tomislav Špiček, dok su preostala dva mjesta u žiriju otvorena. Spominju se ponovo Mate Janković te Ivan Pažanin, ali i David Skoko te Tom Gretić. Čuje se kako bi producenti “3, 2, 1, kuhaj!” rado vidjeli i neku cheficu, no to bi mogao biti prilično težak zadatak jer, primjerice, chefica Marina Gaši danas je izuzetno cijenjena i tražena, a konkurencija je daleko veća kod chefova pogotovo kada je o malim ekranima riječ.

Domagoj Jakopović Ribafish nova posada Ribafishu su se na putu do Visa pridružila tri neočekivana suputnika

Logično, pa kao i uvijek, sve se to radi da se podigne gledanost RTL-ovu gastroshowu koji ima nemalu konkurenciju na drugim televizijama te je težak zadatak održati mu visoku gledanost koju je “3,2,1 kuhaj!” imao u prošlim sezonama i u sljedećoj koja bi trebala startati u ranu jesen. Samom Domagoju Jakopoviću Ribafishu kuhanje, dakako, nije strano. Medijski i jest najpoznatiji po svojim tekstovima o gastronomiji i pivu, a iza sebe ima uređivanje portala poput punkufer te gastro.hr. Iako nije komentirao potencijalni angažman, rekao nam je: Od prvih dana volim gledati gastro showove, naučiti nešto novo i navijati za nekog s kim bi se poistovjetio., kazao je.

Ribafish na Korčuli PROJEKT ROKOTOK Ribafish doplivao na Korčulu: 'Ovakav doček nisu imali ni Tito ni Tuđman, možda jedino Hajduk'

Vrhunac popularnosti Ribafish stekao ovog ljeta projektom RokOtok posvećenom tragično mu preminulom sinu. Već prva etapa obilaska hrvatskih otoka plivanjem izazvala je neviđenu medijsku pozornost te je sasvim sigurno kako je Ribafish svoju i inače pozitivnu osobnost tim projektom izuzetno uspjelom među djecom još i više istakao. S Doris Pinčić Rogoznicom on bi činio jedan vrlo interesantan voditeljski par koji bi mogao udahnuti novi život jednom od popularnijih kulinarskih serijala u nas koji je ujedno i jedna od popularnijih emisija na RTL televiziji općenito. Osim što je uređivao popularne portale gastronomskog sadržaja, Domagoj Jakopović Ribafish ima i voditeljskog iskustva pred živom publikom. Gledali smo ga puno puta u voditeljskoj ulozi na radiju, kao i na brojnim pivskim i gastrofestivalima, a također je često bio viđen i na kvizaškim događajima čiji je jedan od vjernih promotora.

Renata Rašović Tragedija Ribafisha priča je o kratkotrajnom zlu

RTL-ov show bio bi svojevrsno njegovo vatreno krštenje pred nacionalnim auditorijem kao i na televiziji gdje bi se prvi put pojavio u punom voditeljskom angažmanu. U svakom slučaju, Ribafish bi kulinarskom serijalu donio nešto novo, drukčiju vrstu emocije te svježiji pristup pa i dozu drukčijeg humora. Ne bi bilo prvi put da publika dobro prihvati nekoga tko nije prije svega televizijski profesionalac nego se, u ovom slučaju kuhanjem, bavi ponajprije iz emocije.

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati.

 

Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva
  • sudbina x:

    Gdje je Drele...? On bi bio fantastičan za ovakav tip emisije...Tip je nevjerojatno duhovit...

  • Šargara:

    ja cijelo ljeto ne gledam tv i kad sam neki dan malo gledo rtl pa nova pa hrt2 pa hrt1 i mogu vam reć da ništa nisam propustio.. treba osvježenja na tvu i to drastičnih