Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenili planove

Naš nogometaš iznenada uplovio u bračnu luku, sretnu vijest otkrio na društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/9
30.12.2019.
u 09:38

Par je bračne zavjete izmijenio u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a fotografijama s najvažnijeg dana u životu pohvalili su se na društvenim mrežama.

Nogometaš Dario Župarić koji je donedavno igrao za NK Rijeku uplovio je u bračnu luku sa svojom odabranicom Ninom Lončarević. Par je bračne zavjete izmijenio u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a fotografijama s najvažnijeg dana u životu pohvalili su se na društvenim mrežama.

Vjenčanje su prvotno planirali u lipnju iduće godine no morali su ga pomaknuti zbog Darijevog transfera u klub Portland Timbers. - Ako zauvijek postoji, molim te to budi ti - napisao je Župarić u statusu uz fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dario i Nina zaručili su se prije godinu dana i to tijekom romantičnog putovanja u Dubai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊❤️

A post shared by Dario Zuparic (@dariozuparic) on

Iako je donedavno živio u Rijeci, nedavno je potpisao za američki klub pa će tako sa svojom suprugom život nastaviti preko bare.

- Meni je u Rijeci stvarno bilo dobro ove tri godine, svaki dan sam sa smiješkom dolazio na trening. Ovdje mi je bilo prekrasno. Uživao sam.  Jedva čekam krenuti za Portland. Ne idem na nečiju preporuku. Predstavili su projekt koji mi se sviđa, momčad su koja baš živi za nogomet - ispričao je nedavno Župarić za Novi list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zuparic (@dariozuparic) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije